Pierce Brown és a Harry Potter-dráma nyerte a Goodreads közönségszavazását

2016. december 06. 08:40

Megvannak a Goodreads Choice Awards idei nyertesei: a legjobb sci-fi Pierce Brown trilógiájának zárása; a legjobb fantasy a Harry Potter-dráma; a legjobb horror pedig Joe Hill The Fireman című könyve lett. A második legjobb sci-fi Blake Crouch Sötét anyag című regénye lett, míg a fantasyk között V. E. Schwab és Brandon Sanderson kötetei lettek dobogósak.

2016. december 06. 08:40

Kihirdették a Goodreads Choice Awards idei végeredményét. A sci-fi-kategória első két helyezettjét, Pierce Brown Hajnalcsillag (kritikánk itt), illetve Blake Crouch Sötét anyag (kritikánk itt) című könyvét az Agave Könyvek adta ki itthon; a fantasy-kategóriában pedig az itthon az Animus által gondozott Harry Potter-dráma, a Harry Potter és az elátkozott gyermek lett a nyerő (kritikáink itt és itt). A horrorok között az első helyet Joe Hill The Fireman című könyv nyerte el. Mutatjuk a végeredményt a fantasztikus műfajok kategóriáiban:

Sci-fi

Fantasy

Horror

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!