30 éves Stephen King Az című regénye

2016. október 11. 07:36

Az, avagy Pennywise, mint létforma, nehezen írható körül. Egyes források szerint transzdimenzionális entitás, mely gyerekekkel (vagy a félelmükkel) táplálkozik.

2016. október 11. 07:36
Cotter Blackstone

Az, avagy Pennywise, mint létforma, nehezen írható körül. Egyes források szerint transzdimenzionális entitás, mely gyerekekkel (vagy a félelmükkel) táplálkozik. Huszonhét évente feltűnik a Maine állambeli Derryben, amikor is felébred álmából. Számos képesség van a birtokában, különösen az alakváltás és a manipuláció. Jellemzően táncoló bohóc formájában tűnik fel, ám ez a tulajdonsága is igazodik az adott gyerek fantáziájához, így fel tudja venni Viktor Frankenstein szörnyének alakját, a farkasemberét, vagy egy óriási pókszörnyét.

Eredete ismeretlen, ám feltételezhetően egyidős az univerzummal. A Földre egy aszteroidával érkezett, még az emberiség történelmét megelőzően, és miután a későbbi Derry területén vert tanyát, hibernálva várakozott. (…)

A legjobb hír mégis talán az, hogy a film 2017. szeptember 7-én, azaz egy nappal a tervezett premier előtt fogja elérni a magyar mozikat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!