Így készül a rántott túrórudi

2016. augusztus 18. 10:59

Sosem lesz ennél nagyobb hungarikum: itt a rántott túrórudi. Fontos, hogy az olaj kellően forró legyen, különben az olvadt csokoládé kifolyik a bundából. Jó étvágyat!

2016. augusztus 18. 10:59

Az ApróSéf.hu-ra került fel a rántott túrórudi videóreceptje. A következő tanácsokat adják mellé: „Készítésénél figyelni kell arra, hogy a bunda mindenhol jól vonja be, és hogy az olaj kellően forró legyen, különben az olvadt csokoládé kifolyik a bundából.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:35
Rántott rágógumi? Igaz a rántott fagyi óta nehéz újat mutatni. A kölykök kedvéért egyszer kipróbáltuk. Érdekes. És akkor már agyondicsértem. Apropó, ettetek már rántott pacalt? Nem? SOHA NE TEGYÉTEK! Inkább a rántott túrórudi! :)))
kuwiq
2016. augusztus 19. 10:54
Nanotechnológiával, világszám lenne, a molekuláris kulinaritás úttörőitől.
kuwiq
2016. augusztus 19. 10:54
Mi jöhet még? Rántott krémes? Rántott dobostorta? A lehetőségek határtalanok.
bunko_jobbos
2016. augusztus 19. 10:53
Fantasztikus. Visszavezetném a halálbüntetést. ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!