Emléktáblát kap Tommy Ramone szülőháza a Belvárosban

2016. augusztus 17. 13:59

Egyelőre csak krétával jelölték meg a The Ramones zenekar dobosának, Tommy Ramone-nak, avagy Erdélyi Tamásnak a szülőházát a belvárosban, de hamarosan lesz emléktábla is Szentgyörgyvölgyi Péter belvárosi polgármester Facebook-bejegyzése szerint. Két éve még elvitték a rendőrök az emléktábla-állítást most is kezdeményező Pálinkás Szűcs Róbertet, mert ugyanezt a feliratot felírta filctollal a ház falára.

2016. augusztus 17. 13:59

Két éve még rabosítás jár azért a tettért, amit kedden az akkori „elkövető”, Pálinkás Szűcs Róbert a belvárosi polgármesterrel, Szentgyörgyvölgyi Péterrel közösen lépett meg: a Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. szám alatti házára ugyanis ismét felkerült az „ITT SZÜLETETT TOMMY RAMONE”-felirat, most filctoll helyett krétával. Pálinkás Szűcs ellen akkor szabálysértési eljárás indult rongálás miatt, az ügyészség azonban bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást.

Hamarosan méltó emléktábla hirdeti majd, hogy Belváros szülötte Erdélyi Tamás, a Ramones dobosa, aki az egyetlen magyar származású zenészként került be a rock and roll halhatatlanjainak csarnokába (Rock and Roll Hall of Fame)” – írja Facebook-oldalán a polgármester, aki Nyitrai Zsolt fideszes képviselővel és Pálinkás Szűcs Róberttel közösen kezdeményezett a tábla mellett emlékkiállítást is a zenésznek.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. február 28. 19:03
Micsoda halhatatlanság...
ROSSZABBUL olimpiázunk mint 4 éve
2016. augusztus 18. 18:04
kurultáj ramónesz mindenhova nyal fidesz
tunde04
2016. augusztus 18. 18:04
igen látványos képet festhetsz, rogánnal a fejeden! :)
száraztészta-tüzifa
2016. augusztus 18. 13:08
...Tommyhoz a filctoll jobban illik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!