Koltay '85-ben a felszabadulás napján mutatta be rockmusicaljét

2016. június 03. 08:53

Most elsüti az „Itt élned, halnod kell” című darabot 1956-os forradalom 60. évfordulóján szintén a Hősök terén. Koltay Gábor 1985-ben már előállt ugyanezzel a rockmusicallel április 4-én a felszabadulás napján – vette észre a 24.hu.

2016. június 03. 08:53

Deák Bill Gyula, Demjén Ferenc, Varga Miklós és Vikidál Gyula is szerepelt még 1984-ben az „Itt élned, halnod kell” című darabban, amelyet 1985-ben április 4-én a felszabadulás napján mutattak be a Hősök terén Koltay Gábor rendezésében – írja a 24.hu. 

Most Koltay elsüti ugyanezt a rockmusicalt 1956-os forradalom 60. évfordulóján szintén a Hősök terén.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. június 18. 20:46
Koltay elvtárs igenis válogat. A rencerváltás óta kitart a "jobb"oldalon.
Tűz csiholója
2016. június 18. 20:45
KOLTAY, aki, mint pl. Vadai Ági dr. NEM ÍR A KISZ-tagságáról az azért van, mert 1990-ben csak 16 éves volt!!! Te a '68-as, azaz a Beatles és Illés-generáció, "nagy"-nak legkevésbé sem nevezhető ANARCISTA-MAOISTA, minden ellen lázadó, promiszkuitásban élvezkedő, Magyarországon a HAZAFIAK rock-imádók és zenészek csapata lett, és a KISZ tette a kéjes - titkolt, vagy tűrt, nagy szexekben végződő - bulizások lehetőségét a Hatalom által hallgatólag elfogadottá. Sőt! Mint TAKÓNYPÓC, éretlen kölök, KISZ-agitpropper - miközben péntekenként ifjúsági Biblia-órán, vasárnap 10-kor istentiszteleteken vettem részt, össz-családilag, és nagyfaterjaim IGAZÁN KIKÉPEZTEK, hogy sokra tartsam a történelmi dokumentum-. és játékfilmjeidet - épp a TUDÁSOM és felkészültségem miatt már 16 éves koromtól aktuálpoltikai, munkásmozgalom-történeti és a foximaxizmus alapkategóriái témakörökben , minden héten csüt, 17 órakor a Gimi összes (osztályonkénti) alapszervi titkárának ELŐADÁSOKAT TARTOTTAM! S 7-8 évesen már irredenta nótákat, Székely Himnuszt, sovén operettdalokat énekeltem a Hunyadi Páncélosdandárral Münchenig visszavonult, ott jenki fogságba esett nagyapámmal! S ma már nagy tudással, diplomákkal, vezetői státusok után a Horthy Miklós Társaság 19 éves tagságával és a Fidesz 26 éves tagságával bírok, MERT AZ EGYETEMEN MÁR NEM a KISZ K E L L E T T a csajozáshoz és a hard rock-hoz, és a Jogelméleti TDK-hoz meg a Felvételi Előkészítés "vallástörténet" és egyetemes középkor-történet oktatójaként kiválóan megvalósíthattam önmagam! Keserű vagy, tán öregszel, tán TÉVESZMÉID vannak: a "szükségből nem kell ERÉNYT kovácsolni", és a Kisz-tagság NEM ÉRDEM volt, csak napi pragmatizmus!!!! S az bizony NEM része a MAGYAR történelemszemlélethez, épp neked és pl. Kerényi Imre kormánybiztos úrnak EZT TUDNOTOK KELL !!!
Tűz csiholója
2016. június 18. 20:43
CSAK NYUGI: Koltay MÁR AKKOR ISTELJESEN MÁS VOLT: a "KONCERT" az kóstolgatás volt, az"István a Király" MÁR DÖFÉS , mert úgy szította fel az elnyomott nemzeti érzelmeket, mint CSAK ÖNMAGA a DARAB, pl. 2003, Csíksomlyó (rend: Novák Tata), stb. De a ZIKKURAT Kft., a Szörényik cége PÉNZKÉRDÉST csinált a klasszikus darabból, és már a köztv "tehetségkutatója"is FELSÜLÉS volt, a darab az askenázi rendezővel egy vadbaromság, MINDENT megbántott, amit Koltay vagy Novák hozzáadott, Rosta Mariann (producer) egy luxusprosti, s a VÉG, MUHI, MOHÁCS az "István a Király" feldolgozások-rendezések közt a BLASZFÉMIKUS és - mint kiderült - EPIGON Alföldi Róbert gida mocska: Szörényiek a LELKÜKET eladták a Sátánnak, ami a MAGYARSÁGOT ILLETI!!! Rosta Mariann nagy valószínűséggel egy SHYLOCK..... Kerényi Imre a darab után, dühösen kifakadt: ""magyar vagyok, nem a porból eszem a moslékot, mint a disznó … ez provokáció volt, amire nincs szükség.” Koltay mérvadó. Csak MEGÖREGEDETT.-
polnemkor
2016. június 16. 13:48
Erre légyszi a forrást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!