Fergeteges hangulatban telik a Bocuse d'Or Europe szerdai döntője a Hungexpón. A versenyen húsz ország séfjei mérik össze tudásukat.
A Bocuse d’Or több mint két évtizedes múltjával először Európában, majd az egész világon meghonosította azt a fajta versenyzést, ahol az indulók a világ legnagyszerűbb séf-zsűrije előtt készítik el adott időre a munkát. Az „élő” verseny középpontjában persze a kóstolás áll. A szervezet idei budapesti döntője nagyszerű hangulatban telik. A keddi tíz csapat után szerdán is tíz ország séfjei – köztük Széll Tamás vezetésével a magyarok – mérik össze a tudásukat a Hungexpón.
Csapody Balázs, a Kistücsök étterem tulajdonosa, egyben a Magyar Bocuse d'Or Akadémia egyik elnökségi tagja elmondta: azt szeretnék, ha Széll Tamás bejutna a 2017-es lyoni világdöntőbe és az első nyolc hely valamelyikén végezne. Ez ugyanis azt jelentené, hogy előrébb léptek, hiszen korábban a legjobb magyar helyezés a kilencedik volt.