Gary Beck zenél a hétvégén Budapesten

2016. május 10. 18:21

A soron következő, május 14-i Plastic fellépői a jelenkori techno talán legelőremutatóbb és legdrasztikusabb vonalából érkeznek az Akvárium Klubba.

2016. május 10. 18:21

Május 14-én ismét egy különleges összeállítással készül emelni a budapesti elektronikus zenei- és klubélet színvonalát a Black Mamba Production, hiszen a soron következő PLASTIC fellépői a jelenkori techno talán legelőremutatóbb és legdrasztikusabb vonalából érkeznek.

Ennek megfelelően érkezik május 14-én szombaton az Akvárium Klubba Gary Beck, Black Asteroid, HOT X és SanFranciscoBeat. Ezzel a négy névvel a Black Mamba a produkció sajtóközleménye szerint a tavasz egyik legerősebb estéjét vetíti előre, ahol a két nemzetközi név fellépése mellett hazánk elsőszámú techno DJ-i garantálják majd az éjszakát, többek között az Intervamp kiadó legfrissebb megjelenéseivel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!