Végre Oscart kapott Leonardo di Caprio

2016. február 29. 12:57

A The Revenant című, vadonban játszódó filmben játszott szerepéért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart Leonardo di Caprio, aki aztán a természet védelméért és a világ szegényeiért is felemelte a szavát a beszédében.

2016. február 29. 12:57

Leonardo di Caprio, miután helyi idő szerint vasárnap este átvette a The Revenant című, az észak-amerikai vadonban játszódó film főszerepéért járó legjobb színész díjat, hosszú beszédet mondott. A filmes kollégákon túl mestereinek, többek között Scorsesenek is köszönetet mondott, majd felhívta a figyelmet a természet védelmére, a klímaváltozásra és a világ szegénységben élő tömegeire is.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tyIer durden
2016. április 12. 20:01
Egyrészt hagyjuk már ezt a titanicozást állandóan. Nyilván egy nyálas fos film, de abban is jól játszott. Másrészt a Titanic előtt már túl volt néhány igen komoly filmen: Gilbert Grape, Teljes napfogyatkozás, Ez a fiúk sorsa, Egy kosaras naplója. Már a Gilbert Grape miatt is megkaphatta volna, persze akkor még nagyon fiatal volt. S az utána következő filmjei mind magukért beszélnek, főleg a Scorsese által rendezettek: Viharsziget, Aviátor, Tégla, New York bandái, Wall Street farkasa. De ezeken kívül ott van a Véres gyémánt, a Kapj el ha tudsz, A szabadság útjai, Django elszabadul, J. Edgar, Eredet...... Gyakorlatilag az összes miatt megkaphatta volna a szobrot, s épp ez a filmje volt az, amelyben az alakítása nem a legjobb, csak már szégyellték nem odaadni neki.
Fahrenheit 451
2016. április 11. 16:44
rég megérdemelte volna.. most csak az volt, hogy már nem adhatták másnak..
Fahrenheit 451
2016. április 11. 16:44
az a rágott epli.. :P))
kohntalan
2016. március 17. 16:14
Nem nagy színész, csak jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!