Hillary Clinton felfedné az 51-es körzet titkait

2016. január 06. 13:20

Az ufóhívők és konteó-rajongók szavazataira hajthat a demokrata elnökjelölt-aspiráns, Hillary Clinton: kampánykörútja egyik állomásán ugyanis egy újságírónak azt mondta, hogy elnökként felfedné a hírhedt 51-es körzet titkait. Mivel ebben a hónapban debütál az X-akták újabb évada, ezért még azon sem csodálkoznánk, ha mindez csak egy nagyszabású reklámfogás lenne.

2016. január 06. 13:20

Hillary Clinton megvalósíthatja az ufó-figyelők és konteó-hívők régi álmát: a demokrata elnökjelölt-aspiráns kampánykörútja egyik állomásán ugyanis újságírói kérdésre arról beszélt, hogy elnökként felfedné a hírhedt 51-es körzet dokumentumait. Clinton azt mondta, hogy szerinte meglátogathattak már minket az idegenek, nem tudhatjuk biztosan. A kérdést feltevő újságíró később elmondta, hogy szerinte Clinton csak viccelt.

A nevadai bázis régóta a földönkívüli idegenekkel kapcsolatos spekulációk középpontjában áll: sokak szerint ide szállították a Roswellben állítólagosan lezuhant idegen űrhajót és utasait. A most ismert információk alapján a szigorúan őrzött bázison egyébként az USA hadserege a különböző lopakodó repülőit fejleszti és teszteli. A bázis ügye még ma is aktuális, hiszen évtizedes jogi csatározások után éppen tavaly sajátította ki az állam a bázis szomszédságában élő család földjeit, akik még 1889-ben nyitottak itt bányát.

Clinton elmondta, hogy kampányfőnöke, John Podesta kifejezetten elkötelezett az ügyben. „Megesketett, hogy nyilvánosságra hozzuk az információt. Valahogy. Ha kell, odaküldünk egy különleges alakulatot” – mondta Clinton. A korábban Bill Clintonnak, majd Obamának és most Hillary Clintonnak dolgozó Podesta már 2002-ben is szorgalmazta, hogy hozzák nyilvánosságra az adatokat.

Az ügy azért is aktuális, mert ebben a hónapban debütál az X-akták új évada: reméljük, hogy Clinton szavai nem keltették fel a Cigarettázó Férfi érdeklődését.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. január 08. 17:48
Ha van egy nyíltan titkos körzet, akkor azzal foglalkoznak, s nem a valóban titkos körzetekkel. Ez az 51-es körzet létének értelme. Annyira nagyon titkos körzet, hogy az egész világ tud róla, TV műsorok, újságcikkek tömege jelent meg róla. A google mapson bárki megnézheti.
cereal killer
2016. január 07. 10:51
"Hillary Clinton felfedné az 51-es körzet titkait" - Mindent a győzelemért, igaz? Persze, még mindig jobb, ha az 51-es körzet titkait fedi fel, mintha a melleit (copyright by paprikakinga). :D
brekker
2016. január 07. 10:51
Ahogy öregszik, egyre jobban kiütközik belőle a boszorkány.
abraxas
2016. január 07. 08:48
Hilary már csak az UFÓ-kban bízik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!