Katy Perry lenyomta Taylor Swiftet

2015. november 05. 12:19

A Forbes éves listáján az énekesnők mezőnyében sokak meglepetésére Katy Perry végzett: összesen 135 millió dollárt keresett az elmúlt évben, míg Taylor Swift 80 millió dollárral szorult mögé.

2015. november 05. 12:19

A Forbes minden évben rangsorolja a legjobban kereső hírességeket. Az énekesnők listáján sokak meglepetésére Katy Perry végzett 135 millió dollárt, míg az őt követő Taylor Swift 80 millió dollárt keresett az elmúlt évben. 

 
A lista harmadik helyén a Fleetwood Mac kéttagú formációja kapott helyet: Stevie Nicks és Christine McVie együtt csaknem 60 millió dollárt rakhatott zsebre On With the Show turnéjuk során.
 
A TOP 10-es listán még egy veterán, Mariah Carey is szerepel, aki a kilencedik helyre került 27 millió dolláros bevételével. A magazin értesülései szerint Madonna és Celine Dion ennél nem sokkal keresett kevesebbet, ám a tízes listára kerüléshez ez mégis kevés volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!