A biohekkerek LED-ekkel a bőrük alatt villognak már „death metal” koncerteken

2015. november 11. 13:32

Rendes mutánsokat csak a most debütált Fallout 4-ben láthatunk a képernyőkön, de ezek csökött hasonmásai már sajnos köztünk élnek. A biolumineszcenciára képes baktériumok pislákoló világát irigyelhették meg a Grindhouse Wetware biohekkerei, a bőrük alá beültetett LED-es implantátum ugyanis mágnes közelében őrülten villogni kezd.

2015. november 11. 13:32
George Dvorsky

Ugyan rendes mutánsokat vagy kiborgokat csak a most debütált Fallout 4-ben láthatunk a képernyőkön, ezek csökött és élő hasonmásai már köztünk is élnek. A biolumineszcenciára képes baktériumok pislákoló világát irigyelhették meg a Grindhouse Wetware biohekkerei (már ilyenek is vannak, reméljük ökohekkerek is egyben), a bőrük alá beültetett LED-es implantátum ugyanis mágnes közelében őrülten elkezd villogni. Érdekes módon a Pittsburgh-i hekkereket nem pszichológus kezeli ezért és a hülyeség terjed (már Düsseldorfban is vannak követőik), mert egyre többen látnak fantáziát a biolumineszcencia otthoni barkácsmegoldásában, orvos ugyanis nem végez ilyen gagyi „műtétet”. Az implantátum elég egyszerű elektronikát tartalmaz, Northstar V1 a neve (volt egy prototípusa is a Circadia 1.0-a, de az cigis doboz nagyságú volt, tehát elég otrombán és bénán nézett ki ha valaki betetette a testébe a bőre alá). Az új változat kicsi és 15 perc alatt el is lehet végezni a beavatkozást, majd lehet is már villogni, ha mágnest találunk a közelben. Egy death metal koncerten elég csak közel menni egy hangfalhoz és döbbenten fog nézni a közönség és a zenekar is, ha nem látott még ilyet. Egy problémája van a dolognak, az elemek kb. 10.000 villogtatást bírnak ki aztán lemerülnek, a most beépített Northstar V1 ezért csak 10 másodpercig villog és aztán standy üzemmódba kapcsol automatikusan. Persze egy brutális elektromágnessel meg is lehetne kínozni a viselőjét, ki és bekapcsolgatva, hogy lemerítsük a cuccot teljesen. Ezután ugyanis csak új műtéttel fog a továbbiakban újra biolumineszcenciát utánozni, mint egy állat a biohekker.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!