Európai vaj, amely sokszorosan lekörözi az amerikait – nem véletlenül egyre nagyobb kedvenc
Érdekes megállapítást tettek a szakemberek a két vaj összehasonlítását követően. Nem véletlen az európai vaj fokozódó népszerűsége.
Somogyi biofarmról származó rackajuh és egy tállyai száraz hárslevelű: ha megfelelő szakács készíti, kiváló párosítás. A Drunken Kitchen stábja Homoky Dorka dűlőszelektált borához kérte fel Mátrai Viktort, hogy főzzön valamit.
A Drunken Kitchen legújabb adásában egy somogyi családi biofarmról származó rackajuh húsát készíti el Mátrai Viktor: a hús legszebb részeit kakukkfüves-rozmaringos fűszersóba dörzsölte, majd fokhagymás tejben pácolta, a többiből pedig húslevest főzött, hogy a sülő húst annak levével, illetve Homoky Dorka tállyai hárslevelűjével locsolja.