Így égett porrá a csallóközi magyar műemlék (VIDEÓ)
Hatalmas lángokkal égett a nagymegyeri hengermalom.
A zalai borvidéket a hazai borkedvelők térképére boraival ismét felhelyező csörnyeföldi orvos-borászra, Bussay Lászlóra ezzel emlékezünk.
Bussay Lászlóra a Gault&Millau egy régi-régi videóval emlékezik. Megtudhatjuk belőle, hogy Bussay doktor a táj és a jó talaj miatt költözött Pécsről a Zala megyei Muraszemenyére, hogy aztán Csörnyeföldön megalapítsa a pincészetét. A szőlőterületeit sem bízta a véletlenre: az alapján telepítette be őket az orvos-borász, hogy a korábban uradalmi vincellérként dolgozó emberek mit tanácsoltak neki. Így lettek a Bussay Pince fő fajtái az olaszrizling, a rajnai rizling, a szürkebarát és a fűszeres tramini.