Színház, film és slam poetry: jön a 15. Food Film Fighters

2014. május 19. 14:29

Immár tizenötödik alkalommal rendezi meg improvizatív filmestjét a Grund Színház. Ezúttal új helyszínen, az Ötkertben találkozik a gasztronómia, a slam poetry és az improvizációs színház egy híres film köré feltekerve, majd stílszerűen tálalva.

2014. május 19. 14:29

Hétfő este új helyszínen, az Ötkertben találkozik a gasztronómia, a slam poetry és az improvizációs színház egy híres film köré feltekerve, majd stílszerűen tálalva. Az este menete a következő: a szervezők kiválasztanak egy ismert filmet, melynek kilétét azonban sem a közönség, sem pedig a színészek nem tudják. Bencsik Ádám Ponza, Csider István Zoltán, Gábor Tamás Indiana és — a Food Film Fighters-en először fellépő — Kemény Zsófi slammerek a mozihoz kapcsolódó szövegeket mondanak, melyek alapján rögtönzött jeleneteket láthatunk a Grund Színház színészeinek tolmácsolásában.

 

A harmadik körnél a közönség már jó eséllyel sejti, melyik filmről lehet szó, végül mindenki megnyugtatására Andy Hefler rendező leleplezi az alkotást és levetít belőle egy-két részletet. Eddig olyan mozik közül válogattak, mint például az Annie Hall, a Sörgyári Capriccio, az Oldboy, A nagy Lebowski, a Keresztapa, illetve legutóbb a Cigányok ideje. A rendezvény ideje alatt az Ötkert a filmhez illő harapnivalóval várja a színház, a film és a slam poetry barátait.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik