Tavasszal is piknikeznek Etyeken

2014. április 13. 11:33

Április 12-én ismét piknikezőkkel telt meg Etyek. A borok mellett különböző ételkülönlegességeket is kóstolhattak azok, akik kilátogattak a faluba.

2014. április 13. 11:33

Tömeg volt április 12-én, a tavaszi etyeki pikniken. A rendezvény célja, hogy a borok és a gasztronómia iránt érdeklődők kimozduljanak a fővárosból. Az esemény kitalálója, Rókusfalvy Pál elmondta: akkor lenne boldog, ha Etyeken minden hétvégén nyitva tartanának azok a présházak, amelyek megtelnek ilyenkor, és akkor is lenne bennük élet.

A most hétvégi rendezvény Piknik második évadának második eseménye volt, idén még két alkalommal szerveznek ilyet a következő időpontokban: a Nyári Etyeki Pikniket június 7-8. között, míg az őszi Etyeki Pikniket 2014. szeptember 6-7. hétvégéjén tartják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!