Így főz Ráspi

2013. november 12. 14:10

Fertőrákosra látogatott a Restaurant stábja, hogy Ráspival, vagyis Horváth Józseffel együtt főzzenek. A borász nem csak a pincében, hanem a konyhában is otthon érzi magát.

2013. november 12. 14:10

A LifeNetwork Restaurant műsorának stábja Fertőrákosra utazott, hogy Ráspival főzzenek együtt a borász éttermében. Horváth József számára a konyhában is nagyon fontos a minőség, ezért igyekszik friss, szezonális, és házi alapanyagokkal dolgozni.

Ráspi menüje három fogásból állt. Előételnek készített egy sütőtökkrémlevest szarvasgombával és szegfűgombával, főételnek  egészben sült fogast szarvasgombával és házi tésztával, míg a desszert karamellizált körte volt borhabbal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!