Szőcs Géza: Még nem döntöttek, hogy kormánybiztos leszek-e

2013. szeptember 25. 22:00

Még nem született döntés kormánybiztosi kinevezéséről az Országos Széchényi Könyvtárhoz – mondta Szőcs Géza az MTI-nek szerdán este, miután a HVG arról írt, hogy ő felügyeli a jövőben az OSZK-t.

2013. szeptember 25. 22:00

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) tavaly nyáron lemondott kultúráért felelős államtitkára kifejtette, hogy „készen áll minden fontos feladat elvállalására, de meg kell várni, míg kiérlelt szándék nem születik az ügyben”. Álláspontja szerint a döntéshez be kell vonni a szakmát és politikai elhatározás is szükséges hozzá. Hozzátette: úgy tudja, hogy eddig egyedül őt keresték meg a kormánybiztosi poszttal kapcsolatban.

A HVG szerint az OSZK felügyelete a közgyűjtemény nehéz anyagi helyzete miatt vetődhetett fel.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wendriner
2013. szeptember 27. 07:09
"Még nem döntöttek, hogy kormánybiztos leszek-e" Reménykedem , hogy nem.
rezsirizsa
2013. szeptember 27. 07:08
Géza az leszel, miután még nálad van Nyirő hullája, a táskádban.
kálmi
2013. szeptember 27. 07:08
Ez az ember nem sok mindenre alkalmas, kormánybiztosnak gazdasági ügyekben pedig különösen nem.
nyugalmazott tanár
2013. szeptember 27. 07:08
Még nem született döntés kormánybiztosi kinevezéséről az Országos Széchényi Könyvtárhoz – mondta Szőcs Géza Lehet, hogy nem is való oda. Liberális nézeteivel inkább az LMP-t kellene boldogítania.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!