Itt van ByeAlex új klipje

2013. július 01. 19:37

Nekemte című számához készített klipet az Eurovíziós Dalfesztiválon a tizedik helyezést elért Márta Alex, aki a Facebookon arról is írt, hogy külön köszöni, hogy hipszternek öltöztették, mert így rájátszottak arra, hogy ő hipszter, holott nem is az.

2013. július 01. 19:37

„És Íme, végre, itt az új klip! Köszönöm szépen Pócsik Olivérnek (YWS), aki írta-rendezte, és meg is vágta az anyagot. Figyelemmel tartotta az ízlésem, és hogy mit szeretnék. Fekete Balázsnak, aki szépen fényelte a képeket. Hartung Dávidnak és Shifty cimboránknak. A kedves statisztáknak, Boginak, aki sztájlisztkodott, és a RETROCKnak, hiszen nélkülük nem tudtunk volna ennyire rájátszani arra, hogy mindenki hipszternek akar látni engem, aki nem vagyok hipszter, meg mindegy is mi vagyok! És persze köszi Daninak, hogy ilyen jól mutat a klipben, Zolinak, hogy ennyire vicces arc, és a CLS Kiadónak, hogy elviselik a képemet, na meg sok-sok embernek, akik dolgoztak ezen a klipen. Lehet osztani! Szeretni, Tetszikelni... Vagy éppen utálni, hiszen utálók mindig vannak/lesznek” – írta ki facebookos rajongói oldalára Márta Alex, miután posztolta az új klipet.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2013. július 05. 23:20
Megnyugodtam, nem kell revideálnom a minapi véleményemet. Maradok Jethro Tull-nál, Pink Floydnál,...
Laibach
2013. július 02. 16:08
Majd ez: A feltörekvő ifjúság Kis Grófo az olasz dzsigoló http://www.youtube.com/watch?v=a0V00xQHUmU
citizen queen
2013. július 02. 14:53
Mitől lenne fideszes ByeAlex? Mert el mert fogadni egy díjat Matolcsytól, a bal-libbant agyhalottak szemében máris fideszes lett? Idióta, és még ti pofáztok elfogultságról, holott ki sem láttok a szemellenzőtök alól.
ottapont
2013. július 02. 12:03
"De megsúgom, a Nikolas hangjától el vagyok ájulva :)))" Azta! Micsoda hang, nagy-nagy kösz, nem ismertem. Cserébe egy angol kislány aki szintén tehetségkutatón bukkant fel http://www.youtube.com/watch?v=q9xOwwxoDA4 Remélem tetszeni fog! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!