Az idei Bocuse d'Or győztese a Thibaut Roggeri vezette francia csapat lett, a dobogón őket a Jeppe Foldager vezette dánok és a Noriyuki Hamada vezette japánok követik. Anglia a negyedik, Norvégia az ötödik, Svédország a hatodik, az USA a hetedik, Izland a nyolcadik, Kanada a kilencedik helyet szerezte meg.
A tizedik helyezést a huszunnégyből a versenyre most először eljutó Magyarország kapta.
Széll Tamás csapata összesen 1355 pontot szerzett, ami alig maradt el a 9. helyezett, nagyesélyesként számon tartott 1387 pontos Kanadától. A magyarok a halmenüre 716 pontot, a húsmenüre 639 pontot kaptak. (A győztes franciák a halmenüre 819 pontot, a húsmenüre 868 pontot kaptak, összesen 1687-et.) Az Index helyszíni tudósítója szerint a magyar pontszám lehetett volna nagyobb is, ám Széll Tamás az étel melegen tartásához használatos 90 fok helyett 150 fokon felejtette a sütőt, így az egyik köret túl melegen került a zsűri elé, melyben Bíró Lajos, a Bock Bisztró séfje is helyet foglalt.
A legjobb hal a norvég csapaté, a legjobb promóció Guatemaláé, a legjobb poszter a magyar csapaté. Anglia a legjobb segítő és a legjobb hústányér különdíját is elvitte. A közönség szavazata alapján Széll Tamásnak, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfjének plakátja nyerte el szerdán a legjobb poszternek járó díjat a Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjében a franciaországi Lyonban. Erről a poszterről van szó:
