A legnagyobb nevek a Jazzy Fesztiválon

2012. szeptember 10. 14:00

Műfajuk legkiválóbb képviselőit hallhatjuk a szeptember 21-23 között a Millenárison, a stílusos és igényes zenék fiesztáján, a Jazzy Fesztiválon – olvasható az esemény sajtóközleményében.

2012. szeptember 10. 14:00

A fesztiválon a Millenáris színpadán fellép a London Community Gospel Choir, a smooth-jazz alapító Chuck Loeb, és a legfrissebb lemezével érkező De Phazz. A London Community Gospel Choir, Nagy Britannia immár elsőszámú modern gospel kórusa az elmúlt évek során keresztül-kasul beutazta a Földet, csak az elmúlt évben 25 országban százezrek előtt zenéltek. A mai napig ők a szigetország legaktívabb és legismertebb gospel formációja. Az „Anglia legjobb hangja” cím mellett tíz lemezzel és több száz koncerttel büszkélkedhetnek – írták róluk.

Jazzlegendák, Dizzy Gillespie, Bill Evans, Jim Hall, Gary Burton zenésztársa, a smoth-jazz alapító gitárvirtuóz Chuck Loeb lép színpadra a Jazzy Fesztivál második napján, szeptember 22-én, amikor is a feszes, pergő ritmusoké lesz a főszerep. A fantasztikus gitáros muzikalitása és líraisága utolérhetetlen,  az Intermezzo Trio közreműködésével felejthetetlen zenei élményt garantálnak.

Legújabb, idén májusban megjelent hanganyagát mutatja be a Jazzy Fesztivál zárónapján, szeptember 23-án Európa egyik vezető electro-jazz zenekara, a De Phazz. A színvonalas és könnyen befogadható igényes lounge zene kedvelői az Audio Elastique című, idén májusban kiadott legfrissebb CD dalai mellett természetesen a korábbi De Phazz dallamokat is élvezhetik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!