Így dolgozza fel a szőlőt Villányban a Gere

2012. augusztus 26. 08:01

Kint a szőlőben dől el, milyen lesz a bor minősége, a feldolgozáskor már csak abból lehet válogatni, ami ott termett. A Gere borászatnál válogatóasztal és pneumatikus prés is segíti a munkákat. Szüretelik a kékfrankost.

2012. augusztus 26. 08:01

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2012. augusztus 28. 16:10
Közhely, pedig 22 évvel a minőségi borkészítés újraindulása után sem evidencia mindenkinek, hogy jó szőlőből bárki tud kiváló bort készíteni aki betartja a technológiai előírásokat, és nem sóherkedi el a szükséges lépéseket. Minden a szőlőben dől el, a bor onnan hozza a lelkét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!