Muzsikusok jelentkezhetnek az első tatai utcazene-fesztiválra

2012. június 06. 14:01

Tatán, az Öreg-tó partján rendezik július 27. és 29. között az I. Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivált, melyre azoknak a muzsikusoknak a jelentkezését várják, akik gitárral vagy különleges hangszerekkel lépnének fel az eseményen.

2012. június 06. 14:01

Tatán, az Öreg-tó partján rendezik július 27. és 29. között az I. Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivált. A szervezők július 8-ig várják azoknak a muzsikusoknak a jelentkezését, akik fellépnének gitárral vagy különleges hangszerekkel. Az Esterházy kastélyban egyetemista és végzős kortárs képzőművészek mutatkoznak be kiállításaikkal, a kastély egyik termében pedig különleges régiségből tartanak aukciót.

A gyerekeknek Halász Judit és az Alma zenekar énekel, míg a fiatalok és a felnőttek többek között a Tankcsapda, az Edda, Péterfy Bori, az Auróra, a Kiscsillag, a Punnany Massif vagy a Vad Fruttik koncertjén szórakozhatnak. A gyerekek a három nap alatt kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek, a felnőttek pedig a Fehér Csillagok programsorozatban a neszmélyi, móri és etyeki fehérborokat kóstolhatják meg.

A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál július 8-ig várja azoknak a muzsikusoknak a jelentkezését, akik fellépnének gitárral vagy különleges hangszerekkel. A közönség az urnákba dobott aprópénzzel fejezheti ki a tetszését. Az urnákat minden produkció után kiürítik, és a győztes az lesz, aki a legtöbbet kalapozza össze a produkciója közben. A győztes a teljes összeget hazaviheti, amit a három nap alatt a fellépők összesen kaptak a közönségtől.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!