Rakonczay él, kikötött Antiguán

2012. március 26. 08:36

Sikeresen átkelt az Atlanti-óceánon Rakonczay Gábor, és kikötött tervezett célállomásán, Antiguán. A szóló kenussal február 6-án szakadt meg a kapcsolat, azóta senki nem tudott róla semmit. Felesége a TV2 Tények című műsorának nyilatkozva elmondta, férje jól van és a kedve is jó.

2012. március 26. 08:36

Elsőként a Szólóvitorlázás - Singlehand Sailing Facebook-oldala adta hírül a sportoló feleségére hivatkozva, hogy Rakonczay Gábor utazása 61 napján kikötött Antiguán. Ezzel első szóló kenusként sikerült átszelnie az Atlanti-óceánt, ráadásul a tervezett 80 napnál jóval rövidebb idő alatt teljesítette a távot.

Rakonczay Viktória a TV2 Tények című reggeli műsorának elmondta: férje magyar idő szerint éjfélkor hívta fel, miután kikötött Antiguán. „Végig tudtam, hogy minden rendben lesz, hogy el tudja érni a partot” – nyilatkozta Rakonczay Gábor felesége, aki szerint férje jól van, és a kedve is jó. 

Rakonczay Gáborral február 6-án szakadt meg a kapcsolat, azóta nem volt semmi hír róla. A sportoló felesége a Tényekben elmondta, férjével azért szakadt meg a kapcsolat, mert felborult hajója, a tőkesúly felfelé állt és a szellőző nyíláson folyt be a víz a kenuba. Rakonczay Viktória közlése szerint majdnem elsüllyedt, egy hullámnak köszönhetően sikerült csak kibillentenie a tőkesúlyt és visszafordítania a hajót – írja a Hír24.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Matróz Kommandó
2020. február 05. 15:58
Megcsinálta! Az összes többi nem számít.
senor calavera
2012. március 27. 09:56
Ebből is látszik, hogy a feleség egy (tűz)hangyányit többet tud az óceánkenuzásról, és az eshetőségekről mint mi. Full respect!
Arma Gedeon
2012. március 27. 08:09
Tévedhetek is, de nekem gyanús, hogy ez egy kitervelt marketingakció volt, az ember végig telefonálgatott a nejének, aki ezért nem kapott frászt, így sokkal nagyobb médiafigyelem irányult a sportteljesítményre. Nagyobb reklámpotenciált sikerül összeszedni, stb. ...
Csomorkany
2012. március 27. 01:13
Leginkább azt remélem, hogy ezzel befejezte. Mert ha nem, akkor pár év és belehal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!