Scooter

2010. augusztus 06. 14:43

A kilencvenes évek Európájának meghatározó techno-szolgáltatói az új évezredben is pontosan tudják: hathatós termékpozicionálás nélkül popszakma sincs. Szeged bejött.

2010. augusztus 06. 14:43

A Scooter 2009-re megtalálta a világ azon szegletét, ahol még mindig a legnagyobb sztár szerepében tud tetszelegni. A hatékony marketingpolitika jegyében tavaly a budapesti műegyetemisták díszes éveleji mulatságán, idén pedig már a Szegedi Ifjúsági Napokon kényeztetik a látogatókat How much is the Fish-sel, vagy valami borzalmas jumpstyle-lal.

Ez a húzás kiemelkedően jónak bizonyult: a Scooter napjára akkora érdeklődés támadt a kétfarkú kutyák városában megrendezett dzsemborira, hogy a tervezettől eltérően a nagyszínpadon brillíroznak majd. A más nagy közép-európai ejtőernyős egyébként a közgázos és egyéb fellépések gyakoriságából ítélve a Freestylers. Hájpa, hájpa.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. augusztus 09. 16:49
Most komolyan, a Scooter vitatéma? (Szerintem a Kozsó jobb amúgy).
istvanffy
2010. augusztus 09. 14:08
Teljesen el vagytok tévedve, az eggyel ezelőtti albumuk váratlanul number 1 lett Nagy-Britanniában. Annyira kínos ez a "hú de balkáni mucsa vagyunk de én ironikusan felette állok" formája az öngyűlöletnek. A briteknek pl. nem ez jutott eszükbe a Scooter feltámadásáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!