A Scooter a SZIN húzóneve

2010. augusztus 06. 14:10

A Scooterre kíváncsi a legtöbb jegyvásárló a SZIN-en, ezért a veterán technocsászárok visszakerültek a nagyszínpadra.

2010. augusztus 06. 14:10

Az előzetes jegyvásárlási adatok alapján az emberek leginkább a Scooterre kíváncsiak az augusztus 25 és 29 között megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napokon. A legendás német formáció eredetileg a Pepsi színpadon lépett volna fel, ám a hatalmas érdeklődés miatt áthelyezték őket a nagyszínpadra.

Szegeden augusztus 27-én a Scooteren kívül tiszteletét teszi a svéd Europe, a Beatrice, az Anima Sound System és a PASO is. H.P. Baxterék előzenekara a Kowalsky meg a Vega lesz.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2010. augusztus 07. 13:04
Azért hihetetlen, hogy ott lesz a Europe, a PASO, az Anima, vagy a Beatrice, és mégis pont ezt a német szart kajólják, amit a volt NDK-n kívül már mindenhol elfelejtettek. Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki tudja hallgatni ezeknek a zenéjét úgy, hogy nincs belőve.
shighhopes
2010. augusztus 06. 17:39
Te jó ég, tényleg újra 1998-at írunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!