Négyéves a WAMP

2010. július 23. 12:07

Vasárnap ünnepli negyedik születésnapját a WAsárnapi Művész Piac. Az eseményen lesz designtorta, óriásvattacukor, rengeteg designer és recycling vízijármű; érdemes tehát ellátogatni a budapesti Erzsébet-térre!

2010. július 23. 12:07
Az eggyel ezelőtti foci vb évében, 2006-ban egy meleg júliusi napon indult designhódító útjára a WAMP! A két világesemény között eltelt időben több mint félszáz vásáron kitűnő designerek, fellépők, vendégek és nem utolsó sorban a közönség gondoskodott a remek hangulatról. Most vasárnap délután mindenféle designer és recycling vízijárművet eresztenek vízre a Gödör feletti műtavon, de ezt megelőzően a járművek és úszó bigyók készítésébe bárki beszállhat.
 

Vasárnap a WAMP önstyling versenye is második fordulójához ér: ezúttal etno hangulatú outfitekkel lehet ringbe szállni a wampos tervezők 50 ezer forintos vásárlási utalványáért. Az ünnepi szettet DJ Killbert pakolja, szülinapi tortaszeletelés délután 3-kor. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!