És mi belgák hova járjunk?

2010. július 29. 12:51

A flamandok sem maradnak ki 2010 fesztiváli mókáiból: a Pukkelpop igen tekintélyes és naprakész könnyűzenei fegyvertárral csábít a nyár egyik utolsó dzsemborijára.

2010. július 29. 12:51

Belgium flamandok által lakott részében Coronitánál is ütősebb módon ünneplik Szent István Ünnepét: a Pukkelpop egy augusztus 19-től 21-ig tartó hármas csapással ad egy utolsó előtti adrenalinlöketet a kifulladóban levő nyári fesztiválszezonra, teljesen kizárva a megfáradás lehetőségét.

A Roskildéhez, vagy Glastonbury-hez mérhető fesztiválon olyan mennyiségű legendás, ígéretes és/vagy felkapott név lép fel idén, melyet felsorolni is kín lenne. A legendák között említhető például Serj Tankian, a metálzseni, vagy Martyn, a holland dub királya. Az ígéretes és hájpolt formációknak se szeri se száma, elég ha csak a The XX-ről, vagy Yeasayer-ről beszélünk.

A helyszín a Hollandiához közel található Hasselt, mely Limburg tartomány fővárosa és Willy Claes NATO-főtitkár szülővárosa. A fesztiválra kijutó szerencsések kulturált transzatlanti szórakozása garantált.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chanyi
2010. július 30. 01:28
Én megyek! De már elfogytak a jegyek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!