Öreg róka, nem vén róka

2010. június 28. 10:46

Rod Stewart szombati koncertjén elénekelte az összes slágerét a fővárosi 56-osok terén és focilabdákat rúgott a közönség közé. A skót veteránban olyan élénkén él az 1953-as angol-magyar derbi emléke, hogy kijelentette: az évszázad mérkőzése 6-2-re végződött.

2010. június 28. 10:46

Az idén 14. alkalommal megrendezett ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncert sztárvendége előtt Oláh Ibolya, Gáspár Laci, Tóth Gabi, Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor és a Modern Art Orchestra melegítette be a kétszázezres közönséget. Az eddig mintegy 250 millió lemezt eladott 65 éves Stewart egy óra negyven percen keresztül pörgött a színpadon: felhangzottak például a Sailing, a Forever Young, a Downtown Train, a Rhythm Of My Heart vagy a Have I Told You Lately című slágerei.

Az énekes többször is dicsérte a magyar közönséget, miközben háromszor átöltözött, háttérénekesnői szórakoztatták a tömeget, és tucatnyi labdát is kirúgott a közönség közé. Rod Stewart immár harmadszor járt Magyarországon, legutóbb öt éve adott koncertet nálunk, mostani sajtótájékoztatóján szinte csak a foci volt a téma. Stewart a Sony Music lemezkiadótól többek között egy Puskás Öcsi által aláírt labdát kapott. Elmondta: élénken él benne az Aranycsapat.

Fotó: Origo

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!