Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

A helyzet fokozódik: Kadirov különleges egységét is a harkivi térségbe irányították

2024. június 03. 20:15

Már a csecsen elitkommandó is bevetésre kész.

2024. június 03. 20:15
null

Fotó: MTI/EPA/Alessandro Guerra

A Ramzan Kadirov csecsen vezérhez köthető Ahmat különleges egységet is a harkivi térségbe irányították át, hogy szükség esetén bevetésre kész legyen – írja a RIA Novosztyi.

Az Ahmat olyan különleges egység, amely a háború első napjaitól kezdve készültségben áll. Ebben az esetben természetesen nagyon kellemes és hízelgő, hogy átkerültünk erre a stratégiailag kiemelt területre, amely ma a legfontosabb”

– mondta orosz újságíróknak a csecsen vezérhez köthető egység parancsnoka.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:42
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­k­­e­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
amentet
2024. június 04. 22:28
Na a titkok huszárok megint ott verik a faszukat, bő nyállal szopják Putyin bébi faszát
files32
2024. június 04. 06:34
Akkor a Francia elit egységek is megindulhatnak lassan.
a-gyar-2
2024. június 03. 23:30
Sajnos realitás az, hogy Putyin ismeri a nyugatot a nyugati politikusok mentalitását. Erre képeztek ki évtizedeken keresztül. Tud németul, angolul. Azért tanult meg németül gyerekkorában, hogy majd egyszer megbosszúlja a németeken azt amit németek tettek a rokonsagávál, és a szülővárosával az akkori Leningráddal. Tudatosan, módszeresen, fegyelmezetten hosszú éveken át képezte, készitette fel magát a németek és tágabb értelemben a nyugat elleni bosszúra. Ehhez képest a nyugati politikusok 99%-a primitiv buta amatőr. Hányan beszélnek oroszul, ismerik az orosz mentalitást? Itt ott némelyik. Condolesa Rice például ilyen kivétel volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!