Trump a McDonald’s-ben, Harrisék hónaljig a kommunizmusban

2024. október 22. 10:39

Az ember egy kicsit minden alkalommal visszahőköl, amikor újra és újra szembesül vele, hogy működik a globalista baloldal tenyeréből evő és a seggét nyaló sajtó.

2024. október 22. 10:39
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

Nyitókép: Képernyőfotó

„De amikor a sajtó nem tudja megkerülni a sztorit, és mindenhol azzal foglalkoznak, hogy Trump mit csinált a Mekiben, akkor elkerülhetetlenül az a kérdés is ottmarad, hogy akkor most mi a helyzet Harris-szel, valóban dolgozott-e valaha Mekiben, vagy csak ezt hazudta. Tehát nem tudják elásni ezt a sztorit. És mivel nem tudják elásni, a mainstream média teljes kommunista üzemmódba kapcsol. Számomra ez a legmegdöbbentőbb az egészben – bár túlzás lenne azt állítani, hogy meglepődtem. De mégis, az ember azért egy kicsit minden alkalommal visszahőköl, amikor újra és újra szembesül vele, hogyan működik a magát függetlennek hazudó, totálisan a globalista bal oldal tenyeréből evő és a seggét nyaló sajtó.

Mert mi is történik: a Forbestól a New York Timesig azt írják mindenütt: Trump bizonyítékok nélkül cáfolja, hogy Harris a McDonald’s-nál dolgozott. Ízlelgessük csak egy kicsit: »A vádlott bizonyítékok nélkül cáfolja, hogy ő ölte volna meg az áldozatot«. Tehát: valaki állít valamit, bizonyítékok nélkül, de nem neki kell az állítást bizonyítania, hanem akik tagadják, azoknak kell bizonyítékot hozni a cáfolatra. Ez már tényleg a színtiszta kommunizmus, ahol hiába állítja Kovács József esztergályos, hogy ő nem szidta Rákosit, a vád már megszületett, hogy szidta, és ugyan senki nem hallotta, de Józsi bácsinak kell(ene) bizonyítania, hogy tényleg nem szidta (még magában sem).

Trump stábja ellenőrizte, és a semmilyen nyomát nem találták, hogy Harris valaha is dolgozott volna a McDonald’s cég hálózatának bármelyik egységében. Harris maga azóta sem tudott semmilyen bizonyítékkal előállni. Olyannyira nem, hogy amikor továbbra is ragaszkodik az állításához, hogy márpedig de, most már egyrészt annyival árnyalja, hogy egyetem alatt volt, tehát nem a családját kellett ebből eltartania, és innentől kezdve máris a munkáról és a családok eltartásáról szóló monológgal tereli el a szót. Másrészt pedig – milyen érdekes – soha nem hangzik el egyetlen konkrétum sem, hogy pontosan mikor, melyik városban, stb. történt mindez. Vagyis láthatóan az ő McDonald’s-nél töltött tapasztalata egy nagy lóf*szburger – hogy stílszerűek legyünk.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o1gtolvaj-3
2024. október 22. 12:25
Te meg a lopos csuti seggeben, te apad szegyene!
recipdoki
2024. október 22. 12:11
Csak arra gondoltam Jeszy , családodban ,az ismerőseid körében mindenki tudja milyen megvezethető kretén vagy ,esetleg megóvlak ,hogy a nyilvánosság előtt alázd még sz.rabbá magad ,de ha nem hát nem Embert nem semmisítettek meg még nyilvánosan úgy, ahogy Jeszenszky Géza volt külügyminiszter a saját fiát, DJ Jeszit „Megkésett pubertáskori lázadás ez Zsoltnál.” Elhatárolódik a McDonald's a krumplisütéssel kampányoló Trumptól. közölték, hogy semmi közük nem volt Trump krumplisütéséhez, és nem támogatják egyik jelöltet sem. Úgy fogalmaztak: „Nem vagyunk vörösök vagy kékek – mi aranysárgák vagyunk.” Ha ki akar törni a kultúra, engedjünk utat neki! Meg nem gátolnám a nép egyszerű gyermekét, hogy még nagyobb hülyét csináljon magából.Valami mélységesen mély kisebbségi komplexus működhet a háttérben. Lehet valami gyermekkorból hozott kisebbségi komplexus lehet,kinek a farka nagyobb ,természetesen a tiéd az ,mert annak kell lennie ,különben annak látnád magad a vagy ,senkinek höhöö
llnnhegyi
2024. október 22. 10:52
A Fidesz Kdnp koalíciós nak van a legértékesebb szociális politikájuk. Átható, tartós, érzékeny! Hajrá Magyarország! /MJK ® - hoz méltóak./
Valodi
2024. október 22. 10:48
.... höhöhö ... "....bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc az egész mai napig összeszedett médiaportfolióját átadja a nemrég alapított Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA), mely alapítvány aztán bejelentette, hogy többek közt az Echo TV, a Figyelő, a 888.hu és a Lokál, a Ripost és az Origo tulajdonosai is felajánlották részleges vagy teljes megvételre a médiaérdekeltségeiket. Ezzel nem pusztán Magyarország, hanem talán egész Európa legnagyobb médiacége jöhet létre, amely a mai nappal 476 médiacímet adhat ki (pontosabban, ha lezárultak a tárgyalások és az átadás-átvételi folyamatok)." Mészáros Incitatus Lőrinc ezzel kiérdemelte az "Orbán Pegazusa" NEResi előnevet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!