„Munkát keresek” – mondta Donald Trump, fel is vették a McDonald's-ba (Videó)

2024. október 21. 06:09

Gyorséttermi pult mögé állt a republikánus elnökjelölt, krimplit sütött, beállt a McDrive-ba és vidáman lepörgette a rábízott műszakját a mekiben. Ráadásul nem kicsit szúrt vele oda Kamal Harrisnek.

2024. október 21. 06:09
Trump, McDonald-s, Képernyőkép

Nyitókép: Képernyőfotó

Gyorséttermi pult mögé állt be dolgozni Donald Trump republikánus elnökjelölt választási kampányának részeként Pennsylvania államban vasárnap. Az elnökjelölt a választás végeredménye szempontjából meghatározónak tartott Pennsylvania államban az egyik legnépszerűbb, és legrégibb amerikai gyorsétteremlánc, a McDonald's egyik  üzletében állt be a pult mögé dolgozni, amit azzal kommentált, hogy

15 perccel tovább végzett munkát ilyen étteremben, mint demokrata ellenfele. Ezzel arra utalt, hogy Kamala Harris korábban azt állította: diákként gyorsétteremben dolgozott, de ezt nem tudta alátámasztani.

„Mindig szerettem volna  McDonald's-ban dolgozni, de sosem tettem. Valaki olyannal szemben indulok a választáson, aki azt állítja dolgozott itt, de mint kiderült, ez kamu” – fogalmazott kapcsolódó videójában Trump, aki vidáman lepörgette a rábízott műszakját a mekiben (lenti videó).

Adócsökkentés, az illegális migráció megállítása

A volt elnök vasárnap interjút is adott egy televízióműsornak, amelynek során vezető kaliforniai demokrata politikusokat, így Adam Schiff képviselőt és Nancy Pelocy korábbi házelnököt „belső ellenségnek” nevezett. Nancy Pelosival kapcsolatban például megismételte azt az állítását, hogy a 2021. január 6-i zavargások idején nem hagyta jóvá elnöki kezdeményezését, amivel a Nemzeti Gárda 10 ezer tagját vezényelték volna a Capitolium, a törvényhozás épülete védelmére.

Donald Trump szombaton a Pennsylvania állambeli Latrobe városában, Pittsburgh közelében tartott választási gyűlésén adócsökkentéseket ígért, valamint leszögezte: az elnökválasztás legkomolyabb tétje az illegális bevándorlás megállítása, mert az „az ország kulturális szövetét” rombolja le.

Az elnökjelölt gyorséttermes videóját itt tekintheti meg:

(MTI/Mandiner)

 

Kapcsolódó cikkek a Amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2024. október 21. 08:25
Nagy a tét, szoros a verseny. Trumpék felfogták, hogy úgy, ahogy az előző kampányban csinálták nem fog menni. Akkor csak fikázták az ellenfelet, sorozatban hülyéztek és azt hitték simán lenyomják. Mostanra kiderült, hogy ez csak kemény munkával fog csak esetleg sikerülni. Egyébként "krimplit" süt, igaz? Lefogadom, hogy valamelyik libabőrös hidegrázott kislány vagy fiuka írta ezt is.
sexykitty-5000118
2024. október 21. 08:12
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­­­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­ ­p­­­u­­n­­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Kovács József
2024. október 21. 08:10
Zseniális figura.
states-2
2024. október 21. 08:06
Lezúzni az amerikai komcsikat, ahogy mi tesszük a mieinkkel 15 éve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!