Sorost vagy Kim Dzsong Unt választaná? – kérdezték az indiai külügyminisztert. Mutatjuk, mit válaszolt!

2024. október 07. 18:48

Cseles választ adott az indiai külügyminiszter a tévés kérdésre!

2024. október 07. 18:48
Subrahmanyam Jaishankar indiai külügyminiszter

Fotó: képernyőkép, X

Arról kérdezték egy tévéműsorban Subrahmanyam Jaishankar indiai külügyminisztert, hogy ha választania kellene Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor és Soros György között, melyikükkel vacsorázik, akkor kit választana. 

Jaishankar úgy válaszolt: „Azt hiszem, a Navratriban vagyunk, ezért böjtölök.” 

A Navratri egy hindu vallási ünnep, egy kilenc éjszakán át tartó böjt, amit szeptemberben vagy októberben tartanak.

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. október 07. 20:57
Szellemes ember.
sexykitty-5000105
2024. október 07. 20:48
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­k­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­z­­e­x­i­­­ ­­p­u­n­­­c­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Palatin
2024. október 07. 20:44
Kim Dzsong Un Soroshoz képest egy igazi demokrata. Minden relatív, de a talán nem mindenki által jóváhagyható választásomat egy hazai példával illusztrálom: Szerintem Magyar Pétert még Gyurcsánnyal sem nagyon lehet összehasonlítani. Mert igaz ugyan, hogy Gyurcsány Orbánhoz képest egy gazember, viszont Magyar Péterhez képest egy államférfi.
Palatin
2024. október 07. 20:39
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!