Nem lepte meg a magyar minisztert: „A liberálisok csúnyán elhasaltak, meg is indult a támadás”

2024. október 28. 10:15

„Mi készen állunk a kölcsönös tiszteletre alapuló együttműködés fejlesztésére és az európai integrációs folyamat támogatására” – írta Szijjártó Péter.

2024. október 28. 10:15
Szijjártó Péter

Nyitókép: Danil Shamkin/NurPhoto via Getty Images

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk, szombaton parlamenti választást tartottak Georgiában, amelyet a Grúz Álom nevű jobboldali, békepárti párt nyert a voksok 54 százalékával. A párt 91 mandátumra számíthat a 150 fős törvényhozásban, amely a képviselői helyek 60,6 százaléka.

Az ellenzéki pártok a választás után közölték, hogy nem ismerik el a hivatalos eredményeket,

az egyik politikus egyenesen „alkotmányos puccsnak” nevezte azokat.

„Nincs új a Nap alatt: Georgiában szombaton nem azok nyerték a választást, akiket erre Brüsszel és a liberális mainstream kijelölt, hanem a szuverenitás-, béke- és családpárti kormányzópárt, mely nyíltan a nemzeti érdeket helyezi előtérbe” – írta Facebook-oldalán Szijjártó Péter.

Mivel tehát a liberálisok csúnyán elhasaltak, meg is indult a támadás:

a választás nem volt tisztességes, Georgiában nincs demokrácia stb., stb…” – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter. „Mi gratulálunk a Georgian Dream pártnak a georgiai emberek bizalmának elnyeréséért, illetve megőrzéséért, készen állunk a kölcsönös tiszteletre alapuló együttműködés fejlesztésére és az európai integrációs folyamat támogatására” – zárta a bejegyzését Szijjártó Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. október 28. 12:17 Szerkesztve
A libbcsikommcsik élnek-halnak Zelensky, Ursula Wéber Metsola Magyar Péter szaros seggeiért! Bármikor rácuppanós csókot adnak nekik! Röhej! Szégyelljék magukat!
llnnhegyi
2024. október 28. 12:14
Borrell behúzott farokkal, nyamvadt politikáját hangoztatja: Ukrajna győzni fog! A háború pártiak szerint. euro tízmilliárdokat égetnek el a Kijevi rezsimért. Ilyet még nem baszott a világ libbcsikommcsi társadalma sem.
MTom
2024. október 28. 11:13
Azbiztos, Putyin seggnyaloi irommel udvozlik az ujabb orosz valasztasi csalast. Az hogy a megfigyelok is jeleztek a fenyegeteseket es szavazatvasarlast, hogy tucatnyi video bizonyitja mit sem szamit, jo ruszki modra a tenyeket figyelmen kivul hagyjak es csak mondjak a maguket
nemugatolmerkapol
2024. október 28. 11:13
Az unió mára egy olyannyira értékét vesztett, lelepleződött szar, hogy még a lenézett-lesajnált Moldávia és Grúzia is kiröhögi őket. Mint a csillivilli vadiúj Mercedes, ami egy 1.4-es Renault motorral működik (ami egy Dacia fejlesztés).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!