Megszólalt az IDF: a Hezbollah emberi pajzsként használják a civileket

2024. október 01. 13:02

Az IDF szóvivője óva intette a libanoni civileket attól, hogy járművekkel dél felé közlekedjenek a Litani folyón át, mivel Dél-Libanonban „erőszakos összecsapások” zajlanak.

2024. október 01. 13:02
null

Nyitókép: Photo by JALAA  MAREY / AFP

Az izraeli hadsereg (IDF) arab nyelvű szóvivője, Avichay Adraee kedden azt mondta, hogy a Hezbollah a civil lakosságot használja pajzsként a dél-libanoni támadásokban.

A szóvivő óva intette a libanoni civileket attól, hogy járművekkel dél felé közlekedjenek a Litani folyón át, mivel Dél-Libanonban „erőszakos összecsapások” zajlanak

 – számolt be a BBC. A folyó keletről nyugat felé folyik, mintegy 20 mérföldre északra az izraeli-libanoni határtól.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. október 01. 15:25
Olcsó kifogás ez arra, hogy a világon az IDF öli meg arányaiban a legtöbb civilt műveletei alatt.
Aerion
2024. október 01. 15:11
Ahogy a FUCKrán nácik. A kezdetektől fogva. És hogyan is festett ez a moslékmédiában? A rohadt ruszkik iskolát, óvodát, bevásároló központot, kórházat lőnek. Csak azt nem tették hozzá, mindössze, hogy az óvodában, bevásárló központban, kórházban lőszerraktár van. Vagy ezek udvarán, melléképületeiben. Nagyon szemérmes a moslék, ugye? Minek untassa a nagyérdeműt a részletekkel. Mint a szemkilövető veszett állat, nem hazudott ő, 'csak nem bontotta ki az igazság minden részletét'... https ://www.vg.hu/kozelet/2006/06/gyurcsany-nem-hazudtam-de-nem-bontottam-ki-az-igazsag-minden-reszletet Na ez a moslék szubsztanciája.
2024. október 01. 15:00 Szerkesztve
Ha kiirtanak mindenkit, akkor ki fogja szombaton begűzni a cipőjüket? A nemzetközi emberpiacon az emberi élet mai árfolyama: 1 körülmetélt élet = 1000 gój élet.
2024. október 01. 14:45 Szerkesztve
Z. A náci rohadék hamász, ukrán banderisták, most hezbollah használja pajzsként a civil embereket!!! Micsoda bátor "katonák"!!! Ez talán benne van a koránba??? Az iszlám külön ezt tanítja terrorista szervezeteknek???, Allah dicsőségére!!! Ezt nektek!!! 💣☠️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!