Még nem mutattak rá ennyire a nyugati elit kétszínűségére: csúnyán lebuktatták a módszerüket

2024. október 05. 08:39

„Néhányan közülük odáig mentek, hogy azt állították, nem is történt meg” – hívta fel a figyelmet Frank Füredi.

2024. október 05. 08:39

A nyitókép illusztráció. Fotó: Ahmad GHARABLI / AFP

Frank Füredi legújabb esszéjében az egy évvel ezelőtti brutális támadásra emlékezett meg. A szerző megállapította, hogy a Hamász terrorszervezet 2023. október 7-én brutális támadást intézett Izrael ellen, ám ezzel nem igazán foglalkozott a Nyugat.

„Engem nagyon zavar és elszomorít a nyugati világ nagy részének erre adott reakciója. Az empátia hiánya, amely már-már érzéketlen közönyösséggel határos az atrocitás áldozataival szemben, a nyugati kulturális elit egyes tagjainak erkölcsi analfabétizmusáról és sok esetben erkölcsi romlottságáról árulkodik” – szögezte le Frank Füredi.

Később a szerző azt is megjegyezte írásában, hogy a nyugati kulturális elit, és az úgynevezett emberi jogi szervezetek hálózata vagy lekicsinyelte, vagy figyelmen kívül hagyta ezen nap jelentőségét.

Néhányan közülük odáig mentek, hogy azt állították, nem is történt meg, vagy hogy ez egy olyan szélhámos akció volt, amelyet titokban az izraeli hadsereg irányított. Sőt, sokan közülük valójában kiálltak amellett, hogy a Hamásznak ezekhez a kegyetlenkedésekhez joga volt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 05. 09:34
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­k­­e­l­­d­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­­­i­ ­­­p­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Ízisz
2024. október 05. 09:33
Z. "Engem nagyon zavar és elszomorít a nyugati világ nagy részének erre adott reakciója. Az empátia hiánya, amely már-már érzéketlen közönyösséggel határos az atrocitás áldozataival szemben, a nyugati kulturális elit egyes tagjainak erkölcsi analfabétizmusáról és sok esetben erkölcsi romlottságáról árulkodik” Ezeket 👆 imádja utánozza, példaként követi a hazaáruló "magyar" moslék politika és a talpukat nyaló csicska szolgái!!! 💯❗
istvanpeter
2024. október 05. 09:28
Némileg úgy tűnik, mintha a háttérhatalmi maffia és a hódító tömeggyilkos iszlám valamilyen tényleges és hallgatólagos érdekszövetségben lenne egymással és közösen akarnák kiépíteni a világrabszolga birodalmat.
Ízisz
2024. október 05. 09:25
Z. "Kovács Ubul 2024. október 05. 08:58 A fidesZnyikek éppen az irániak rakétatámadásának hozsannáznak, miközben Izrael legnagyobb szövetségesei. De ez nem kétszínűség." Ízisz Kovács Ubul 2024. október 05. 09:24 Z. Az iráni rakéta támadásainak a zsidó ellenes, antiszemita rühes libsi csűrhe ugrál örömében!!! Ahogyan te is!!! Nem vagytok képesek megkülönböztetni a globalista háttérhatalom bankár zsidók érdekeit, az izraeli jobboldali vezetésü, zsidó vallásukat megélő emberektől!!! A palesztin és izraeli nép közti területi vitát, nehogy már a globálisan elismert Hamász terrortámadása a civilek lakosok ellen, tegye törvényes igazságszolgáltatásnak... Egy régóta fennálló területi vitának nem ez a megoldása!!! Hamász direkt provokálta ki ezt a háborút!!! A globalista háttérhatalom bankár zsidók támogatásával!!! Nincsenek tekintettel senkire és semmire!!! Elmentek ti a jó büdös francba!!! 💯❗🖕
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!