Leleplezte magát Soros: több tucat demokrata politikust pénzeltek

2024. október 18. 12:33

A Nyílt Társadalom Alapítványok közel ötven demokrata politikust támogattak az évek során.

2024. október 18. 12:33
null

Nyitókép: Alexander Soros Facebook-oldala

Szép kis listát közölt a Soros György féle Nyílt Társadalom Alapítványok az „ösztöndíjasaikról”kiderült ugyanis, hogy 2016 óta, azaz az elmúlt 8 évben 49 demokrata politikust támogattak a „Vezetés a kormányban” ösztöndíjuk segítségével.

Az idei hat között olyan személyek vannak, mint például Brett Rosenberg,

aki a Biden-féle külügyminisztériumban dolgozott és Kamala Harris törvényhozási tanácsadója volt.

De ösztöndíjat kapott Emily Tulli is, aki a Biden-Harris kormányban, a munkaügyi minisztériumban vezető tanácsadó – ahogy Jahi Wise is, az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatala üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését célzó alapjának alapító igazgatója.

Tavaly se kisebb nevek kapták az ösztöndíjakat: például Carlos Menchaca, az első mexikói-amerikai választott képviselő New Yorkban, és Brookyn első nyíltan meleg törvényhozója.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. október 18. 15:01
Dupláját veszi le az amerikai költségvetésből mint amennyit költ a hóhér bandájára. Európában is így müködik az NGO kapják az EU-s pénzeket amiböl finanszirozza a bandáját azért ilyen kitartóak. Most már olyan magasszintű a kidolgozás hogy ön ellátó ,neki már nem kerül pénzébe sőt jövedelmez is. Már csak Ukrajna EU-s csatlkozása hiányzik akkor az egész EU-s pénz aző tulajdona lesz.
gyaloggos
2024. október 18. 14:35
Ó, hát ŐK azokat, MÁSOK pedig MÁSOKAT támogattak, támogatnak! MUSK pl. TRUMPOT, és NEM CENTEKKEL!
herden100
2024. október 18. 14:11
💋 youtu.be/JmiKWTRoiMk?si=rJPzRWe0pqLRG6Ib
hátakkor
2024. október 18. 14:10
Gyuri bának az EP-ben van a legnagyobb frakciója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!