Lecsaptak az orosz drónok Kijevre: foghatja a fejét Zelenszkij (VIDEÓ)

2024. október 26. 07:16

A riadókürtök zaja Ukrajna-szerte hallatszott.

2024. október 26. 07:16

Nyitókép: Mark Schiefelbein / POOL / AFP

 

Szombat hajnalban ismét a légvédelmi riadókürtök ébresztették Kijev lakosait – írta meg a Magyar Nemzet. A Kijevi Városi Katonai Adminisztráció (KVKA) vezetője, Szerhij Popko 6:13-kor jelentette be a Telegram-csatornáján, hogy a város légvédelme működésbe lépett, és felszólította a lakosságot, hogy

a légitámadás megszűnéséig keressenek menedéket. 

A riasztást már 3:29-kor kiadták a „Shahed” típusú öngyilkos drónok jelentette veszély miatt. A riadókürtök zaja Ukrajna-szerte hallatszott.

Ez már a második támadás rövid időn belül;

az előző éjjel szintén robbanások hallatszottak a városban. A Légierő jelentése szerint drónok közeledtek a főváros felé, és a KVKA is megerősítette a drónok okozta fenyegetést. A mostani támadás részletei egyelőre nem ismertek, de a légvédelmi rendszer beavatkozása azt sugallja, hogy a város védelme hatékonyan működik. A robbanások pontos helyszínei és a károk mértéke még nem tisztázott, de a KVKA folyamatosan tájékoztatja a lakosságot a fejleményekről.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000126
2024. október 26. 10:20
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­l­­d­ ­­a­­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­c­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
mai nap
2024. október 26. 10:16
Én ezt az “egész Ukrajnában”-t kétlem. Hogy mászna át a hang a Kárpátokon? Másik eshetőség, hogy Kárpátalja már nem része Ukrajnának, ez esetben hurrá😀!
bokrosbirka
2024. október 26. 09:47 Szerkesztve
Elenszkíj, ha elkapnak az oroszok a farkadnál fogva fognak felakasztani! "Háború gyermeke, parancsra született Mindíg agresszív volt, sosem nevetett Páncélöklöcskéje labdát sosem fogott Nem, nem épített csak lerombolt... Háború gyermeke mesét nem hallgatott Azt szerette ahol bárki meghalhatott Harckocsikkal játszott, örült, ha temetett Annak vérén hízott, ki éhezett Nem! Ne ássunk sírokat! Milliókat egy miatt Soha ne kísértsen már Nem! Ne ássunk sírokat. Milliókat egy miatt Ne szülessen több halál.. Háború gyermeke, úgy volt elégedett Hogyha maga körül mindent felégetett Nem szerette senki, a világ rossza volt Félt tõle élõ és a holt"
freely
2024. október 26. 09:18
"foghatja a fejét Zelenszkij (VIDEÓ)" Csak el ne élvezzetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!