Közlekedési káosz az osztrák vasutakon: „Allahu akbar” felkiáltással érkeztek a bombafenyegetések

2024. október 04. 16:51

Az állambiztonság vizsgálatot indított.

2024. október 04. 16:51
null

Nyitókép: Christophe Gateau/AFP

A héten több bombariadó is volt Ausztriában nagyvárosok vasútállomásain – írta a Heute osztrák újság. A fenyegetéseket e-mailben küldték, és legalább az egyikben az is szerepelt, hogy „Allahu akbar”.

A Magyar Nemzet cikke szerint hétfőn Graz fő- és keleti pályaudvarán, kedden Linz főpályaudvarán, szerdán Salzburg és Klagenfurt főpályaudvarán, este pedig St. Pölten főpályaudvarán volt bombariadó Ausztriában. 

Csütörtökön este Bregenzben és Innsbruckban kellett kiüríteni a vasútállomást, de pénteken is újabb fenyegetésről érkezett jelentés, ezúttal az eisenstadti állomásról.

A rendőrség átkutatta a területek, de robbanószerkezetet nem talált. Az állambiztonság vizsgálatot indított.

A fenyegetések miatt az összes pályaudvart teljesen kiürítették, és a vonatközlekedést is leállították.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. október 04. 19:09
Nekünk ehhez elég a semmiember lézerdzsoni.
canadian-deplorable
2024. október 04. 19:09
Libanon valaha békés keresztény ország volt. A muszlim beszivárgás és fokozatos hatalomátvétel pont úgy történt, mint ma szerte a nyugati civilizációban. Libanon ma muszlim koszfészek, ahol a keresztényeket és zsidókat üldözik és Irán terrorista szervezetét támogatják. A nyugati baloldal a jelek szerint eladta a nyugati civilizációt az iszlámnak. Jó lenne tudni a részleteket. Mit kapnak cserébe? Még nem tudják, hogy a muszlimok a hitetleneknek mindig hazudnak? Ezt a Korán is megengedi, sőt szorgalmazza.
sexykitty-5000104
2024. október 04. 19:08
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
zabszem
2024. október 04. 19:06
Na, hát ilyen az amikor a ballibsik szerint az Orbán fogadja be a migránsokat.... :)) A ballibsik meg megcsinálják.... Aztán azt mondják az Orbán volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!