Közép-Amerikában Hitlernek látják Zelenszkijt

2024. október 16. 06:18

Nicaragua elnöke szerint az ukrán elnök egy újabb náci, aki a NATO-t a háborúba akarja belerángatni.

2024. október 16. 06:18
null

Nyitókép: Képernyőmentés

 

A TASZSZ arról ír, hogy beszédet mondott Daniel Ortega, Nicaragua elnöke, amelyben erős kijelentéseket tett az ukrajnai háborúról.  

„Ő egy újabb náci, 

Hitler ivadéka, aki a NATO-t az Orosz Föderációval folytatott háborúba akarja belerángatni” 

 – mondta Ortega, vagyis Volodimir Zelenszkijt egyenesen Adolf Hitlerhez, a náci diktátorhoz hasonlította

Hozzátette: más hasonlóságok is akadnak Hitler és az ukrán elnök között: „megpecsételődött Hitler sorsa, hiszen az orosz nép bátor és hősies: védekeztek és harcoltak, amíg legyőzték a nácikat.”  Itt arra utalhatott, hogy 

Hitler is úgy hitte, legyőzheti Oroszországot.

Ortega szeptemberben is arról beszélt, hogy reméli, hogy Oroszország felülkerekedik az „ukrajnai fasizmuson”, írja a Portfolio.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vladiszláb
2024. október 16. 11:21
A hasonlat annyiban sántít, hogy hitler nem volt velejéig korrupt, ellenben jóval tehetségesebb volt világ pusztításban. Ja, nem gyűlölte annyira a magyarokat, mint az ukrán hitler.
g50423c
2024. október 16. 09:45
Akkor minek látják a valóban náci netán yahoot?
recipdoki
2024. október 16. 09:09
A TASZSZ arról ír,ja arról nem :szájbafosta magát a ruszkiszopó kreténkeltetű mandi höhöö Nemrég még a mandi verte a szoponcok fasát höhöö Elhurcolt papok: így üldözi a keresztényeket a nicaraguai kommunista rezsim Börtönbe hurcoltak egy eddig házi őrizetben tartott püspököt Nicaraguában, ahol közel kétszáz keresztényellenes incidens szárad a baloldali sandinista rezsim lelkén az egyházüldözés 2018-as újraindulása óta. Az üldözés ellen felszólalt Ferenc pápa, a latin-amerikai püspökök és Erdő Péter bíboros is. Szép csendben épül az újabb Putyin-csatlós diktatúra Az egykori kommunista gerillából lett többszörös elnök, Daniel Ortega most meg úgy nyert, hogy előtte letartóztatta minden vetélytársát, mert kiderült, hogy mindegyik népszerűbb nála.
contractor-2
2024. október 16. 08:59
Mintha bárkit is érdekelne Közép-Amerikában, hogy mi folyik Európában. Engem se érdekel, hogy mi van ott, vagy akár Indonéziában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!