Itt mindenkinek elment a józan esze?

2024. október 19. 11:06

Két olasz esete az „igazságszolgáltatással” és az európai baloldali mainstreammel.

2024. október 19. 11:06
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

„Itt mindenkinek elment a józan esze?

Két olasz esete az »igazságszolgáltatással« és az európai baloldali mainstreammel.

Matteo Salvini megvédte Olaszország határait, ezzel az ország és polgárainak biztonságát, amikor nem engedte, hogy egy illegális migránsokat szállító hajó kikössön Olaszországban. Következmény: az olasz ügyészség hat év börtönt kért rá.

Ilaria Salis Magyarországra jött egy banda tagjaként, hogy találomra járókelőket verjenek össze Budapest utcáin. Következmény: a baloldal az Európai Parlamentbe menekítette. 

Itt mindenkinek elment a józan esze?”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2024. október 19. 14:11 Szerkesztve
orokkuruc-2 "Viktorunk valamilyen, (nagy!) szinten elkötelezett a nemgójok izraeli ága felé. Talán jó lenne, ha ennek mentén lenne végre PÁRBESZÉD." Nem lesz. Ugyanis ez tabu. Orban Viktor a cionazi Nyetanyahu szivarzsebeben lapul es onnan senki nem fogja előhuzni. Az elkötelezettsegünk a Conista Nagyallam mellett pedig olyan, mint a zsido atombomba. Mindenki tudja, hogy van, mert sunyiban el lett lopva masoktol mar időtlen idők ota. De "hivatalosan" nincsen, a dehogy, senki nem tud rola... Nem is nyikkanhatol, mert rögvest radfogjak, hogy fasiszta. Orban blaziroz. Kockara tette az orszag jövőjet. Tiszta es egyszeru gambling. Jatek a zöld asztalnal. Rakötözöd magadat a zsido hatara jo erős spargaval, oszt ha a zsido süllyed, vele együtt süllyedel Te is. Ha meg győz, Te is győzöl. Vagyis fenet. Akkor meggyőz, hogy milyen jo Neked, hogy csicska lehetel nala. Hehehe, igyis-ugyis pofara ejt. Nagy poen!
strz-123
2024. október 19. 14:06
Nem. Csak a ballibbantaknál mentek el otthonról. ÉS az agymosásuk olyan mint valami járvány, rohasztja amihez hozzáér.
Akitlosz
2024. október 19. 14:05
Nem mindenkinek. Deutsch Tamásnak nem is volt olyanja, így elmenni sem tudott. Ennyi.
sexykitty-5000117
2024. október 19. 13:55
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­k­­­e­l­­d­­­ ­­a­ ­­­s­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!