Így viccelődik a Politico: Orbánt, aki tizedik alkalommal ismétel évet, nem fegyelmezik meg eléggé, amiért zavarja az órákat és ellopja a tanszereket

2024. október 21. 14:31

Eddy Wax újságíró gúnyos kommentárja szerint Brüsszel akár a Roxfort is lehetne.

2024. október 21. 14:31
null

Nyitókép: képernyőfotó Welt

Eddy Wax újságíró gúnyos kommentárja szerint Brüsszel egy kicsit olyan, mint egy drága, amerikai bölcsészképző főiskola, és az olyan diákokat, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök – aki tizedik alkalommal ismétli meg az évet – nem fegyelmezik meg eléggé, amiért zavarja az iskolai órákat és ellopja a tanszereket.

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételi vizsgákon, a hosszú szüneteken és a menzán kívül azt hittem, kevés hasonlóság van az európai intézmények és az iskolai világ között – írja a publicista. 

Ha az EUbuborékot bármely akadémiai intézménnyel összehasonlítanánk, az valószínűleg a Roxfort lehetne.

Wax szerint Brüsszel egy kicsit olyan, mint egy drága amerikai bölcsészképző főiskola. Ursula von derLeyen, az Európai Bizottság elnöke erős igazgatónő, de ragaszkodik ahhoz, hogy minden házi feladatot maga ellenőrizzen, és ez lelassítja a diákok tanulását.

Az olyan diákokat, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök – aki tizedik alkalommal ismétli meg az évet – nem fegyelmezik meg eléggé, amiért zavarja az iskolai órákat és ellopja a tanszereket 

– teszi hozzá a Politico.eu hasábjain.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oregur4
2024. október 21. 19:34
O1gtolvaj-3!!! Buksika, buksika te kis szőrös talpú román, ukrán, átoperált pufajkás munkásőr ivadék!!! Hihihi. Magyarul se tudsz!!! Hahaha. Menj haza a külföldi, dolcsikból fizetett romániába/bulgáriába és a bolsevikf@$$iszta, avagy a liberónáczi oldaladra, ott böfögj, meg fosospeti, vagy pszichopeti, esetleg poloskapeti ánuszába!!! Höhöhö
nempolitizalok-0
2024. október 21. 18:45
Ahhoz képest, hogy Orbán pontosan figyelmeztette a libsi csürhét, nem hogy nem köszönték meg, de fel sem akarják ismerni, hogy ezek JÓTANÁCSOK voltak épp hatalmuk, az EU megmentéséhez. Hiába akarnak ők 5 évig maradni, ah az EU-ból már előbb elkezdenek kilépkedni.
sexykitty-5000121
2024. október 21. 18:34
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­p­u­­­n­c­­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
bagira004
2024. október 21. 18:34
v4nmeeg1p3psid 2024. október 21. 17:07 ,,Erre senki nem volt felkészülve: megszúrtak egy utast az IC-n,, Szurkálót Ursula a brüsszeli parlamentbe beszavaztatja , magyar kormányt kötelezi engedje szabadon . Brüsszel a bűnözők melegágya náci terrorista mellé gyilkost repertoárból ö hiányzik .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!