Hollandiában kapott szerelmes levelet Azahriah – a legfontosabb tény azonban kimaradt belőle

2024. október 09. 10:57

A holland portál szerint Azahriah karrierje megállíthatatlannak tűnik, ám éppen az énekes/rapper állítja meg, hiszen bejelentette visszavonulását.

2024. október 09. 10:57

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

A magyar „szupersztár”, Azahriah nemcsak a különleges zenéjével, de Orbán Viktor kormányát illető kritikájával is elbűvöli a magyarokat – állítja a politikai szerelmes levelet író Volkskrant. A lap szerint egy időre „megszűnt a honvágy” a Hollandiában élő magyarok körében, amikor a rapper zenélni kezdett.

Karrierje megállíthatatlannak tűnik, jelenleg ő a leghíresebb zenész Magyarországon

– állítja a szerző.

Csakhogy Azahriah a napokban bejelentette – ideiglenesnek tűnő – visszavonulását, azt mondta „lemegy az EU-tour eztán egy darabig felszívódok”.

Baukó Attila egyébként néhány hónappal ezelőtt maga beszélt arról, hogy bár a politikai vitákban tudna erről-arról beszélni, ha valaki odamenne hozzá számadatokkal, megsemmisülne. Ennek ellenére a nemzetközi sajtó imádja az Orbán-kritikus mondatait idézni, másfél órás interjút adott például a francia Le Monde-nak, de sokan csak a kormánykritikus öt percet írták meg belőle.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satrafa-2
2024. október 09. 12:49
Beléptem egy cipőboltba, ahol a Disturbed Sound of silent-je szólt. Elkapott az áhítat és csendre pisszegtem az embereket magam körül. Álltam, meg se mozdultam, míg szólt a csodás zene. Az ugye, hab a tortán, hogy egy olyan ronda pasas énekel, mint az ördög, és úgy énekel, mint egy angyal... Hát hol van ettől egy ilyen tucc-tucc gyerek? :))
coyote-0
2024. október 09. 12:47
A Magyarországon világhírű Azariah.
Mandiner444hu
2024. október 09. 12:46
Népszerű cigányzenész
Dictator
2024. október 09. 12:14
"Jelenleg ő a leghíresebb zenész Magyarországon" ZENÉSZ???? AZ ZENE, AMIT CSINÁL?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!