Hazatért Zelenszkij az európai körútjáról, és fontos bejelentést tett X-en

2024. október 13. 16:37

„Nincs vesztegetni való idő” – hangoztatta az ukrán elnök vasárnap.

2024. október 13. 16:37

Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök európai körútját követően további katonai segélyt sürgetett nyugati partnereitől vasárnap.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nincs vesztegetni való idő” – hangoztatta vasárnap az X-en.

„Partnereink abban a helyzetben vannak, hogy biztosítani tudják a légvédelmi eszközök szükséges mennyiségét, illetve minőségét, meg tudják hozni a döntéseket a kielégítő nagy hatótávolságú képességeinkkel, valamint a csapatainknak nyújtott védelmi támogatással kapcsolatban” – fűzte hozzá Zelenszkij.

Az ukrán elnök szerint az elmúlt hétben mintegy 900 siklóbombát dobott le Oroszország a kijevi vezetés ellenőrizte területeken, emellett 40 rakéta- és 400 dróncsapást is végrehajtott. 

Zelenszkij egy videót is mellékelt a keletkezett károkról.

Csak vasárnap az ukrán légvédelem állítása szerint 31 orosz drónt lőttek le. Az éjszaka folyamán összesen 68 dróncsapás és több rakétatámadás volt.

(MTI)

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2024. október 13. 20:08
Utólag majd ki lehet számolni, hogy minden egyes napi elpufogtatott "ingyen"fegyver hány négyzetméter ukrán földet tett az amerikai cégek tulajdonává! Azokkal a fegyverekkel veszik meg végérvényesen egész Ukrajnát. (És azért kell a népet megöletni, mert már semmi közük hozzá...)
Kiscsiga
2024. október 13. 20:01
Amikor épp csak haza értél az európai körutról. De eszedbe jutott hogy a kokainod és a pénzed is amit kaptál elfigyott
monuskaroly
2024. október 13. 20:01
Zseléke!!! Nincs már sok hátra, ne hazudozz!!!
sexykitty-5000110
2024. október 13. 19:27
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­­l­d­ ­­­a­­ ­s­z­­e­x­­­i­ ­­­p­­­u­­n­­c­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!