Bejelentette Joe Biden: becsatlakozik Amerika Izrael háborújába

2024. október 13. 21:23

Az Egyesült Államok rakétaelhárító rendszert telepít Izraelbe.

2024. október 13. 21:23
US activates deployment of defense systems 'throughout' Mideast: Pentagon

Nyitókép: AFP PHOTO / HANDOUT / DVIDS / US ARMY / Staff Sergeant Cory D. Payne

Az USA közölte, hogy egy nagy hatékonyságú rakétaelhárító rendszert és egy amerikai katonai személyzetet telepít Izraelbe, hogy segítsen megerősíteni az ország légvédelmét olyan rakétatámadások után, mint amit Irán hajtott végre még október elején – számol be a BBC.

Ezt is ajánljuk a témában

A Pentagon közleménye szerint Joe Biden elnök elrendelte, hogy a Thaad (Terminal High-Altitude Area Defense) üteget és legénységét küldjék „Izrael védelmére”.

Irán október 1-jén közel 200 ballisztikus rakétát indított Izrael felé. Az izraeli hadsereg szerint a legtöbbet sikerült elfogni, de több rakéta becsapódott Izrael középső és déli részén.
 

Izrael egyelőre nem közölte, hogyan fog válaszolni a támadásra, de Yoav Gallant védelmi miniszter szerint „halálos, precíz és mindenekelőtt meglepő” lesz, 

Irán viszont azt mondta, hogy nem hagyja válasz nélkül Izrael egyetlen támadását sem.

A Pentagon szerint a Thaad telepítése „aláhúzza az Egyesült Államok vasszigorú elkötelezettségét Izrael védelme és az Izraelben élő amerikaiak védelme mellett az Irán által elkövetett további ballisztikus rakétatámadásokkal szemben”.

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. október 13. 23:50
Ebből is anyagháború lesz. Ki bírja tovább rakétákkal.
sexykitty-5000110
2024. október 13. 23:46
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­a­ ­s­z­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
herden100
2024. október 13. 23:44
AMERIKA AZ AMERIKAIAKÉ! 1.1 milliárd lakos 42 millió négyzetkilométer SPANYOL, ANGOL, PORTUGÁL tanítás az iskolában. ( Illegális migráció okafogyottá válik. ) BOSTON-MEXICOcity-BUENOS AIRES AUTÓPÁLYA SEATTLE-SANTIAGO del CHILE SZUPERVASÚT EURÓPAI UNIÓ SZERŰ INTEGRÁCIÓ NINCS MEG TILTVA 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 Húsz év alatt egy prosperáló észak és dél Amerika ahol az emberek kutatni fejlődni önmegvalósítani akarnak. Ne feledjük Az Egyesült Államoknak olyan Héroszai születtek mint Carl Rogers. MEGVALÓSÍTHATÓ. AZ USA VISSZAVENNÉ A VÉDELMI KÖLTSÉGVETÉSÉT 300 milliárd Dollárra. A felszabaduló 500 milliárdból támogatná az integrációs folyamatot. 20 év alatt 10000 milliárd dollár. NEW DEAL. 🗽
herden100
2024. október 13. 23:44
EZT NÉZD MEG !!!!!!! m.youtube.com/watch?v=svK9ghuRjfM&pp=ygUZdG9yb2N6a2FpIGzDoXN6bMOzIGl6cmFlbA%3D%3D ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!