Folytatódik a Munkáspárt ámokfutása: a szexuális bűnözők után szabadulhatnak a drogdílerek is

2024. október 22. 08:39

Helyet csinálnak a börtönökben a sértő kommentet író briteknek.

2024. október 22. 08:39

Nyitókép: Getty Images / Dan Kitwood

Ezen a héten újabb 1100 bűnözőt engednek ki a brit börtönökből – írta a The European Conservative. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, mintegy 2000 elítéltet – köztük súlyos szexuális bűncselekmények elkövetőit – engedtek szabadon egyetlen nap alatt szeptemberben Keir Starmer munkáspárti miniszterelnök börtönhelyek felszabadítására irányuló törekvésének részeként.

Ezt is ajánljuk a témában

Kábítószer-kereskedők és csalók is lesznek a kedden szabaduló második csoport között – írta a The Times, amelynek riporterei „megtudták”, hogy az intézkedések hatása legalább

2026 tavaszáig nem is fogja csökkenteni a börtönök zsúfoltságát.

A szexuális ragadozók és a drogdílerek szabadon bocsátásával párhuzamosan a brit bíróságok hosszú börtönbüntetéseket szabnak ki olyan személyekre, akik a három fiatal lány halálát okozó southporti késelés és az azt követő zavargások nyomán online kritizálták a brit állam bevándorlás-politikáját.

Tim Black, a Spiked rovatvezetője szerint „nem kétséges, hogy ezek az egyének durva érzelmeket fejeztek ki, (...) de cenzúra nem fog megoldani semmit”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. október 22. 11:22
Szép új, akarom mondani, régi kommunista világ.
makapaka2
2024. október 22. 10:55
Ilyenek a kommunisták! Ez történik mindenhol, ahol a baloldal kerül többséggel a hatalomra.
orokkuruc-2
2024. október 22. 10:37
csak így , hipp-hopp elvettek egy egész országot. Négerek mikor kezdik tömegesen erőszakolni a bennszülötteket? Mert ugye, ez felhívás a keringőre minden nyelven...
ariete11
2024. október 22. 10:15
Tanulság: itthon is, amíg nem késő, össze kell fogdosni a libsiket és az itt beszólogató bértolnokaikat! Mrt ha ne adj Isten hatalomra kerülnek, ott lebegjen a lengyel és ez a példa... A vörös terror nem csak történelem..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!