Ez megdöbbentette a világot: NATO-harcjárművek egész sorát szállítják az orosz államvasutak (VIDEÓ)

2024. október 16. 14:37

Jelentős zsákmányról van szó.

2024. október 16. 14:37
A U.S. Army M2/M3 Bradley infantry fighting vehicle drives along a road during a multinational exercise at Hohenfels Training Area.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Nicolas Armer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Egy új videót osztottak meg a közösségi médiában azzal a felirattal, hogy „zsákmányolt nyugati adófizetői dollárok gurulnak végig valahol Oroszországban– szúrta ki a Portfolio.

A felvételen egy vasúti szerelvény látható, melyen jó állapotú nyugati harcjárműveket szállítanak,

köztük egy holland YPR-765-ös pszh-t, egy amerikai M2 Bradley és egy német Marder lövészpáncélost, egy török Kirpi MRAP-et, illetve több amerikai és japán pickupot.

Azt azonban még mindig nem lehet tudni, hogy a fegyverkiállítás pontosan hol lesz, vagy hogy Oroszországon belül hol készült a felvétel.

A videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2024. október 16. 17:24
Mit is kiabált Kohn az Alinak amikor kifogyott a löszerböl. Gyere ide, nálunk kapni…… Hát kezde ez a háboru is nagyon erre hasonlitani. A hülye zongorista meg bátran ellö mindent amit adnak neki, de majd a számla a sirba viszi.
Bi Tang Tomee
2024. október 16. 17:21
Szibériában elfér ez a sok ócskavas
Chekke-Faint
2024. október 16. 17:08
Akkor győzött Zelenszkij mert mindet otthagyott....DDD
canadian-deplorable
2024. október 16. 16:50 Szerkesztve
"megdöbbentette a világot" A hírekben erről semmit nem láttam, se Amerikában, se Kanadában. A videón az UKR_G_M felirat látható, ami egy orosz propaganda csatorna a telegramon, tehát nem árt enyhe kétkedéssel kezelni. Nagy valószínűséggel egy ukrán hadiszállítmány videóját emelték el és ráfogták, hogy orosz hadizsákmány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!