EU-s jogállamiság: döntés előtt a belga gazdák, vagy tönkremennek, vagy felvásárolják a földjeiket (VIDEÓ)

2024. október 13. 17:50

Teljesen elkeseredtek a flamand gazdák.

2024. október 13. 17:50
null

Nyitókép:Képernyőfotó/X

Több flamand gazda elkeseredett videós posztban szólalt meg az X-en. Azt állítják, nemrégiben találkoztak a kormány tisztségviselőivel, akik sokkoló híreket közöltek velük. Az új emissziós szabályok szerint drasztikusan csökkenteniük kell a károsanyag-kibocsátásaikat, de ők azt állítják, enélkül nem működik egy farm, ebben az esetben csődbe mennének. A másik lehetőség, hogy eladják a földjeiket a kormánynak.

Ezt is ajánljuk a témában

Csak 

nagyon rövid időt kaptak a döntésre, és a jogi út sem járható számukra, hiába kerestek meg több ügyvédet, és a flamand média sem korrekten számolt be a történtekről, ezért fordultak a nyilvánossághoz, és kérik az embereket, hogy támogassák őket. 

Egyikük azt mondta, a kormány meg akar szabadulni a gazdáktól, azért kezdtek háborút a farmerek ellen. Holott szerintük a flamand élelmiszerbiztonság is veszélybe kerülhet ezáltal.
 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2024. október 13. 20:15
Óriási háttérhatalmi kamu ez a széndioxid-baszakodás. Valóban hozzájárul a felmelegedéshez, de az európai gazdák szerepe elenyésző. Ez politikai földrablás, és a SzurkosKő vastagon bennevan.
sexykitty-5000110
2024. október 13. 20:00
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­a­­ ­s­­z­­­e­­x­­i­­ ­­p­­u­­n­­c­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Dixtroy
2024. október 13. 19:59
Utána amcsi gmot fognak termelni. Majd az agysebész migránsok.
2024. október 13. 19:57 Szerkesztve
ISTEN ÁLDJA ORBÁN VIKTORT!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!