Dermesztő képekkel riogatják a háború elől menekülő hadköteleseket Ukrajnában (FOTÓK)

2024. október 02. 10:24

Sajátos módját választották a hadköteles korú illegális határátlépőkkel szembeni fellépésnek.

2024. október 02. 10:24
null

Nyitókép: Getty Images

A hétvégén a Kárpátokban már havazott. Az ukrán állami határőrség ezt a hírt is igyekszik kamatoztatni a hadköteles korú illegális határátlépőkkel szemben – írja a Kárpát Igaz Szó.

Az ukrán határőrség a havas Kárpátokban készült fotókkal arra kíván figyelmeztetni, hogy mennyire veszélyes nekivágni a hegyeknek. 

A minap például két fiatalemberre bukkantak, akik már napok óta bolyongtak az erdőben, s nagyon kihűltek – mutat rá a kárpátaljai magyar nyelvű portál.

A hideg őszi, téli idő beálltával visszaeshet az illegális határátlépések száma. Nyáron mindennaposak voltak az ilyen menekülési kísérletek, sokan a Tiszában lelték halálukat.

Forrás: Kárpát Igaz Szó
Forrás: Kárpát Igaz Szó

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakazigaz-az1xbiztos
2024. október 02. 11:35
""akik már napok óta bolyongtak az erdőben"" A mai világban, amikor már a tárcsás telefonban is van GPS?
Ad majorem Dei gloriam
2024. október 02. 10:54
"Az ukrán határőrség a havas Kárpátokban készült fotókkal arra kíván figyelmeztetni, hogy mennyire veszélyes nekivágni a hegyeknek." Kevésbé rossz, mint pl. Ugledar.
hernadvolgyi-2
2024. október 02. 10:44
Túlélési esély a fronton 1%, a zöldhatáron több mint 1%.
Nasi12
2024. október 02. 10:35
Nem elég, hogy át kell kelni a MontBlanc on, de még sokkal hidegebb is lesz Európában a tél mint ukrajnában. Most mondta az ikrin meteorológia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!