Depresszióssá tette a magyarországi látogatása az „új Sargentinit”

2024. október 04. 21:26

Tavares és Sargentini után Magyarország egy „új megmentőt” kapott a zöldpárti politikus, Tineke Strik képében.

2024. október 04. 21:26
Demonstration For The Evacuation Of The Moria Refugee Camp, In Utrecht

Nyitókép: Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahogy lapunk korábban megírta, nagy valószínűséggel Tineke Strik lesz az „új Magyarország-felelős jelentéstevő” az Európai Parlamentben. A Tavares és Sargentini nyomdokaiba lépő zöldpárti holland politikus, Tineke Strik elődeihez hasonlóan, kifejezetten aggódik a magyar demokrácia állapota miatt. A politikus többek között ennek adott hangot a közösségi oldalán közzétett posztjában is, amelyben leírta, hogy a magyarországi itt tartózkodása (feltehetőleg politikai okok miatt) csak tovább rontott a depresszióján.

A magyarországi munkalátogatásom még depressziósabbá tett az Orbán Viktor általi államátvétel és elnyomás miatt, és csak még elszántabb lettem a magyar állampolgárok jogaiért való küzdelemben.

– írta bejegyzésében a zöldpárti politikus.

Tineke Strik bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tikkadt-szocske
2024. október 04. 23:07
"Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet..." A kommunista nem lett jobb attól, hogy zöld.
mnmn
2024. október 04. 23:07
Ez a pitcha, ha már itt járt, miért nem kérdezte meg az egyre többen ideköltöző honfitársait, hogy miért jönnek a diktatúrába?
sexykitty-5000104
2024. október 04. 23:06
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­k­e­­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­­i­­­ ­p­­u­n­­c­­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
bondavary
2024. október 04. 23:05 Szerkesztve
Mikor ezek az igénytelen, rossz, prolikülsejű "jelentéstevők" aggódva szónokolnak demokráciáról, jogállamról, akkor az egykori kommunista szólamok jutnak eszembe a szovjet időkből. Csak más kifejezésekkel operálnak. A bolsevizmust a Szovjetúnió nem tudta hatékonyan üzemeltetni, áthelyezték nyugatra, most az EU próbálkozik vele. Akiknek van emlékük a szovjet időkből, azok észreveszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!