A brit politikatudósnak tetszik a migránsok Brüsszelbe buszoztatása Magyarország határairól

2024. október 09. 06:00

Matt Goodwin a magyar kormány mellett áll.

2024. október 09. 06:00

Nyitókép: MTI Fotó – Sóki Tamás

 

A népszerű angol politikai elemző, Matt Goodwin röviden és velősen foglalja össze a magyar kormány és Brüsszel vitáját annak kapcsán, hogy 

Magyarországot példátlanul, nonszensz módon büntetik 

annak ellenére, hogy évek óta saját pénzén védi az unió határait.

„Az Európai Bíróság 200 millió euróra, majd naponta egy millió euróra bírságolja Magyarországot minden egyes napért, amíg nem hajlandó végrehajtani az EU migrációs politikáját az illegális migránsok befogadásával, így Magyarország azt mondja: 

oké, befogadjuk az illegális migránsokat, de aztán ingyen buszjegyet adunk nekik ... Brüsszelbe” 

– írja a tudós. 

Mint írtuk, Magyarország 200 millió eurós, azaz 78 milliárd forintos „gigabírságot” kapott, mert kormánya nem hajlandó alávetni magát az Európai Unió migrációs paktumának, mert 

nem hajlandó tömegesen a határainál fogadni migránstáborokban az illegális migránsokat, és ott lefolytatni párhuzamosan több tízezres nagyságrendben eljárásokat,

 és mert nem hajlandó részt venni abban a rendszerben, hogy a migránsokat az EU-n belül kvóták szerint szétosztják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. október 09. 11:04
BRÜSZELI PATKÁNYOK BASSZÁTOK MEG ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dixtroy
2024. október 09. 09:08
"Az Európai Bíróság 200 millió euróra, majd naponta egy millió euróra bírságolja Magyarországot minden egyes napért, amíg nem hajlandó végrehajtani az EU migrációs politikáját az illegális migránsok befogadásával" Ne bocsáss meg nekik Uram, mert pontosan tudják, hogy mit cselekszenek.
vanced
2024. október 09. 08:53
Négy napot töltött a fickó a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest-ben...
2024. október 09. 08:49 Szerkesztve
Ez az a fószer, aki azt tapasztalta Magyarországon, hogy nincsenek kábítószeresek, hajléktalanok, és mivel nem látott bűncselekményt sem, ezért maga a Paradicsom ez az ország. Vajon mennyi magyar közpénzbe kerül ez nekünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!